Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Nieuwe collecties bieden ongekend veel mogelijkheden
Sarlon is de beste keuze voor toepassingen waarin akoestische eisen en zware belasting samenkomen.

Nieuwe collecties bieden ongekend veel mogelijkheden

Forbo Flooring introduceert een viertal ijzersterke en grotendeels akoestische vinylcollecties die de klant eenvoudig en heel snel zonder of met lijm kan laten installeren. Sarlon 15dB, Sarlon 19dB, Modul’up 19dB en Modul’up Compact tellen ieder maar liefst negentig kleuren en bevatten een ruime keuze aan dessins. Met fraaie nieuwkomers als Chill Oak en Stromboli-steen bijvoorbeeld, of het glinsterende Stardust ontwerp. De collecties combineren niet alleen gemakkelijk met elkaar, maar ook met andere Forbo vloeren zoals Eternal en Sphera.

Dat komt omdat de dessins zo zijn ontworpen, dat ze op elkaar aansluiten. In het uitgesproken Sarlon Kubik dessin zijn bijvoorbeeld elementen van het vrolijke Sarlon Doodle ontwerp gebruikt. Maar ook de kleuren zijn perfect op elkaar afgestemd en mixen & matchen in alle opzichten. Hierdoor kan er altijd een ideale combinatie in kleur en stijl worden gemaakt. 

Forbo leverde met haar Modul’up vinyl loslegvloeren al een uniek product, maar doordat de collectie sterk is uitgebreid, is er nu voor werkelijk elk type gebouw of ruimte een oplossing voorhanden. Loslegvloeren passen ook in Forbo’s duurzame koers omdat ze circulair zijn. Na gebruik kunnen ze eenvoudig verwijderd en hergebruikt worden. Indien dat niet mogelijk is, worden de vloeren in Nederland gerecycled. En misschien wel het belangrijkste: de installatie van Modul’up gaat razendsnel omdat er geen lijm en droogtijd nodig is. Dat betekent bijvoorbeeld dat winkels niet dicht hoeven als ze zich een nieuwe vloer en identiteit willen aanmeten: de vloer kan in een avondje gelegd worden.

Sarlon 15dB, Sarlon 19dB, Modul’up 19dB en Modul’up Compact tellen ieder maar liefst negentig kleuren en bevatten een ruime keuze aan dessins.

Sarlon 15dB, op haar beurt, is de beste keuze voor toepassingen waarin akoestische eisen en zware belasting samenkomen. Hetzelfde geldt voor de 19dB versie, al absorbeert deze vloer nog meer geluid. Zowel Sarlon 15dB als Sarlon 19dB worden verlijmd.

De hele collectie is uitgerust met een innovatieve nieuwe Xtrem PUR laklaag, ontwikkeld met een hoogwaardige oppervlaktebescherming op basis van een dubbele uithardingstechnologie (laser + UV, red.). De nieuwe lak zorgt niet alleen voor een ultieme bescherming tegen vlekken, krassen en schuren, maar ook voor een mooi mat effect. Zo blijven de Sarlon en Modul’up vloeren mooi, zelfs in drukbelopen of veeleisende ruimtes. De collecties zijn verder antibacterieel en ftalaatvrij.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details