Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Nieuwe collecties rubber vloeren:

Nieuwe collecties rubber vloeren:

Duurzaam vloerenbedrijf Interface lanceerde onlangs de nieuwste nora® by Interface rubber vloerencollecties: norament 926 castello en norament 926 kivo. Beide collecties zijn, zoals elk vloerproduct van Interface, CO2-neutraal gecertificeerd via het Carbon Neutral Floors programma. Interface overhandigt certificaten aan bedrijven als onderdeel van dit programma. Daarop staat vermeld hoeveel CO2-uitstoot ze hebben bespaard met het aankopen van hun vloeren.

norament 926 kivo is geïnspireerd op beton en geeft interieurs een industriële look.

norament 926 castello

norament 926 castello is een tijdloze, 3,5 millimeter dikke vloerbedekking met een design dat is geïnspireerd op kalksteen. Iedere tegel is uniek en heeft nora’s nieuw ontwikkelde tweekleurige oppervlaktedesign met twee verschillende glansniveaus. De collectie bestaat uit acht verschillende tinten grijs en beige. “norament 926 castello is robuust en scoort bijzonder goed op het gebied van akoestiek en ergonomie”, aldus Dirk Oswald, hoofd Product & Brand Management. “Het elastische materiaal zorgt voor minder contactgeluid in vergelijking met andere veerkrachtige of harde vloeren. Dit minimaliseert storende geluiden en verbetert de akoestiek in interieurs, wat een groot voordeel is. Vooral in gebieden met veel verkeer. Tegelijkertijd biedt de vloer aanzienlijk meer sta- en loopcomfort. Mensen hebben daardoor minder last van rug- en gewrichtspijn.” norament 926 castello kan met natte lijm op de klassieke manier worden geïnstalleerd, maar is ook beschikbaar als een nora nTx-versie voor een nog snellere installatie.

norament 926 kivo

norament 926 kivo is geïnspireerd op beton en geeft interieurs een industriële look. De 2,7 millimeter dikke vloer is verkrijgbaar in acht kleuren, variërend van warm beige tot koele grijsblauwe tinten en heeft een moderne uitstraling. Deze collectie is hierdoor geschikt voor representatieve ruimtes, zoals kantoren, vergaderruimtes en cafetaria’s.

Over nora by Interface

De rubber vloeren van nora worden al meer dan 70 jaar in Duitsland geproduceerd en helpen bij het ondersteunen van productiviteit, gezondheid, veiligheid en welzijn op de werkvloer. Dit doet het merk door duurzame vloeren te ontwerpen die makkelijk zijn in het onderhoud, zorgen voor een prettige akoestiek en bijdragen aan het sta- en loopcomfort. De productielocatie voor rubber in Weinheim is continu bezig met het verlagen van haar CO2-uitstoot. In 2018 nam Interface nora over en begin 2019 is nora toegevoegd aan het Carbon Neutral Floors Programma van Interface.

Over Interface

Interface Inc. is een internationale vloerenfabrikant, gespecialiseerd in CO2-neutrale tapijttegels en veerkrachtige vloeren, waaronder luxe vinyltegels (LVT) en nora® rubber vloeren. Al meer dan 25 jaar heeft het bedrijf de missie om de CO2-voetafdruk van haar vloerproducten te verlagen. Alle vloeren van Interface zijn CO2-neutraal over de gehele levenscyclus via het Carbon Neutral Flooring Programma. Het bedrijf heeft de ambitie om klimaatpositief te zijn in 2040. Interface helpt klanten om ruimtes te creëren die welzijn, productiviteit en creativiteit ondersteunen. De Climate Take Back™ missie van het bedrijf zet zich in voor het verduurzamen en herstellen van de planeet.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details