Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Nieuwe commercieel directeur FMB Care

Nieuwe commercieel directeur FMB Care

Marcel Keuker is per 1 juli jl. in dienst getreden bij FMB Care als commercieel directeur. Inmiddels heeft Marcel 15 jaar ervaring binnen de gezondheidszorg en sluit deze stap prima aan bij zijn huidige carrière.

Marcel: “De kans die mij is geboden door de Moments Group in combinatie met FMB care, is de zogenaamde trein waar je op kunt stappen en dat heb ik gedaan. Na 15 jaar ervaring te hebben opgedaan binnen de gezondheidszorg, was ik tevens toe aan een nieuwe stap en heb ik bij FMB care in de breedte meer mogelijkheden door het totaalkamerconcept als bij de verdere ontwikkeling van nieuwe producten.

FMB care richt zich puur op de ouderenzorg en in de afgelopen jaren, heb ik gemerkt dat hier een grote interesse ligt.

Daarnaast biedt het uitgebreid, – logistieke centrum in Tiel de ideale mogelijkheid om de ontwikkeling van volledige ontzorging bij normale en urgente aanvragen optimaal te kunnen opvangen voor haar relaties. Met aansluitend een vernieuwd, – en compleet product portfolio, een zeer representatieve showroom en training accommodatie voor zowel de verpleging als technische dienst van een zorginstelling biedt FMB Care alle faciliteiten om haar relaties volledig van dienst te zijn!

Met verder de aanvulling van het juiste zorgmatras en de Cure/Care relax fauteuils vanuit België biedt FMB care Nederland tevens de mogelijkheid om zich verder uit te breiden binnen het ziekenhuis, maar zal dit een andere benadering gaan krijgen.”

Marcel is bereikbaar per mail.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details