Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Inrichting

Nieuwe zorgcollectie is comfortabel eigentijds

Ema-2-H-pink
Ema 2 H.

Tekst | Vervoort Meubelen

Beeld | Vervoort Meubelen

21 april 2023 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

De nieuwe zorgcollectie van Vervoort Meubelen wordt gekenmerkt door haar hedendaagse en moderne uitstraling. Afgelopen jaar is het zorgteam van Vervoort langs verschillende leveranciers gegaan, om haar collectie uit te breiden met nieuwe, innovatieve producten. Producten met een eigentijdse sfeer, die niet inleveren op zitcomfort of praktische aspecten.

De Ema, Far, Vikki en Vince stoelen zijn alle vier uitermate geschikt voor de ouderenzorg. De stoelen kunnen in vele stofferingen en kleuren worden uitgevoerd, waardoor ze toepasbaar zijn in iedere interieurstijl. Ze zijn geschikt als eetkamerstoelen in huiskamers of voor de dagbesteding, maar ook voor het restaurant waar bewoners en bezoekers elkaar ontmoeten.

Ook de fauteuils kun je helemaal stijlen naar eigen smaak, want de stofmogelijkheden zijn eindeloos! Dit maakt de nieuwe zorgcollectie voor een brede doelgroep toegankelijk en inzetbaar. Waar de Marisa en Rui fauteuil een actievere zit hebben, bieden Bernie, Cosma en Ingles ook voor het hoofd extra ondersteuning. Bewoners kunnen zelfs een klein dutje doen in de fauteuils, door hun hoofd te laten rusten tegen de zijsteunen. 

De gehele collectie is te zien in de showroom van Vervoort Meubelen in Goirle. “Hier geven we advies over alle mogelijkheden en bieden we uiteraard de gelegenheid om het ruime assortiment uitgebreid te testen”, aldus zorgmanager Joost Graat. “U bent van harte uitgenodigd om ons te komen bezoeken!”   

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Patty Ros

Projectmanager

Uitvoerige beleids- en projectredactie binnen de bouw en inrichting en alle andere denkbare aspecten komen iedere twee maanden aan de orde. Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details