Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Nieuwe zorgcollectie is comfortabel eigentijds
Ema 2 H.

Nieuwe zorgcollectie is comfortabel eigentijds

De nieuwe zorgcollectie van Vervoort Meubelen wordt gekenmerkt door haar hedendaagse en moderne uitstraling. Afgelopen jaar is het zorgteam van Vervoort langs verschillende leveranciers gegaan, om haar collectie uit te breiden met nieuwe, innovatieve producten. Producten met een eigentijdse sfeer, die niet inleveren op zitcomfort of praktische aspecten.

De Ema, Far, Vikki en Vince stoelen zijn alle vier uitermate geschikt voor de ouderenzorg. De stoelen kunnen in vele stofferingen en kleuren worden uitgevoerd, waardoor ze toepasbaar zijn in iedere interieurstijl. Ze zijn geschikt als eetkamerstoelen in huiskamers of voor de dagbesteding, maar ook voor het restaurant waar bewoners en bezoekers elkaar ontmoeten.

Ook de fauteuils kun je helemaal stijlen naar eigen smaak, want de stofmogelijkheden zijn eindeloos! Dit maakt de nieuwe zorgcollectie voor een brede doelgroep toegankelijk en inzetbaar. Waar de Marisa en Rui fauteuil een actievere zit hebben, bieden Bernie, Cosma en Ingles ook voor het hoofd extra ondersteuning. Bewoners kunnen zelfs een klein dutje doen in de fauteuils, door hun hoofd te laten rusten tegen de zijsteunen. 

De gehele collectie is te zien in de showroom van Vervoort Meubelen in Goirle. “Hier geven we advies over alle mogelijkheden en bieden we uiteraard de gelegenheid om het ruime assortiment uitgebreid te testen”, aldus zorgmanager Joost Graat. “U bent van harte uitgenodigd om ons te komen bezoeken!”   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details