Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Noodstroom is noodzaak!
Koninklijke van Twist levert passende noodstroomoplossingen, oplopend tot wel 4.500 kVA. (Beeld: Dodo GraphiX Media)

Noodstroom is noodzaak!

Het bedrijf begrijpt als geen ander dat een betrouwbare (nood)stroomvoorziening cruciaal is om de meest essentiële processen binnen uw organisatie draaiende te houden.

De afgelopen jaren is de druk op het openbare elektriciteitsnet enorm toegenomen en ondanks het feit dat Nederland één van de meest betrouwbare elektriciteitsnetwerken ter wereld heeft, zien we steeds vaker het openbaar elektriciteitsnet uitvallen. Het is daarom van groot belang om te kunnen vertrouwen op uw noodstroominstallatie. Want wat gebeurt er bij u als het licht uitgaat…?

Is uw noodstroominstallatie klaar voor net­uitval? Geen onbelangrijke vraag! Een nood­stroominstallatie hebben, is namelijk één ding, maar hoe betrouwbaar is deze installatie eigenlijk? Kunt u volledig op uw huidige installatie vertrouwen bij netuitval? Dit zijn vragen waar Koninklijke van Twist u mee kan helpen! “Wij ontzorgen een groot aantal ziekenhuizen en zorginstellingen en zien dat er de laatste jaren een verschuiving plaatsvindt van klant/leverancierrelaties naar partnerschappen”, vertelt Sales Manager Mark Scheurwater. “Inhoudelijke discussies met onze relaties geven vaak andere inzichten als het gaat om bijvoorbeeld beheer en onderhoud van de installatie. Steeds vaker schuiven we ook vroegtijdig aan bij het opstellen van een bestek voor de levering van een nieuwe installatie om deze optimaal te integreren in de huidige energievoorziening. Dankzij onze jarenlange ervaring met noodstroominstallaties en meer dan 120 bekwame collega’s zorgen wij ervoor dat noodstroominstallaties door heel Nederland en België blijven draaien. Wij zijn als organisatie merkonafhankelijk en leveren passende noodstroomoplossingen, oplopend tot wel 4.500 kVA!”    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details