Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Nieuws

NVTG congres op 11 april 2019 in Veldhoven

diederik-samsom-profielfoto

28 maart 2019 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Schrijf je in voor het NVTG congres op donderdag 11 april 2019 in Veldhoven. De samenleving vergrijst en heeft te maken met krimpende budgetten, technologische vooruitgang die steeds meer mogelijk maakt, een veranderende behoefte/verwachting van zorgconsumenten en een groter wordende invloed van zorgverzekeraars. Daarnaast worden we geconfronteerd met een mondiale trend die onze eigen dagelijkse agenda steeds dominanter gaat beïnvloeden, de energietransitie: onafwendbaar, onontkoombaar en onacceptabel om je niet op voor te bereiden.

Het NVTG congres 2019 heeft als thema “Energietransitie betekent investeren en innoveren”. Er wordt aandacht gegeven aan het verduurzamen van bouwgerelateerde processen en de aanstaande energietransitie.  De selectie van de sprekers is net als in voorgaande jaren tot stand gekomen via de inschrijving van kandidaat sprekers die hebben gereageerd op onze Call for Papers, we hebben derhalve een zeer interessant sprekersprogramma kunnen samenstellen. Dagvoorzitter is energietransitieman Peter Melis. We zien uit naar de keynote sprekers zoals oud PvdA politicus Diederik Samsom en Kwartiermaker duurzame zorg van het Ministerie van VWS Cathy van Beek, zij is voormalig lid Raad van Bestuur van het Radboud Ziekenhuis en vertegenwoordigde de zorgsector bij de werkgroepen van de sectortafel Gebouwde Omgeving bij de totstandkoming van het Ontwerp Klimaatakkoord. Schrijf je in als congresdeelnemer en laat je bijpraten en ontmoet je vakgenoten en andere professionals in het vakgebied.

Kijk op www.NVTG.nl

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Patty Ros

Projectmanager

Uitvoerige beleids- en projectredactie binnen de bouw en inrichting en alle andere denkbare aspecten komen iedere twee maanden aan de orde. Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details