NVTG Voorjaarscongres
00:47
22-11-2018

NVTG Voorjaarscongres

Noteer het alvast in jouw agenda! Op donderdag 11 april 2019 vindt het NVTG Voorjaarscongres plaats in het NH Conference Centre Koningshof te Veldhoven. Het congresthema van dit jaar is ‘Gebouwoptimalisatie en Digitalisering’. We hebben de eerste key-note spreker vastgelegd: Diederik Samsom, oud- politicus en voorzitter Klimaattafel Gebouwde omgeving. Het belooft een enerverende dag te worden met volop mogelijkheden tot onderling netwerken en het ontmoeten van professionals met een focus op technologie in de gezondheidszorg. Ook dit jaar hebben we interessante sponsormogelijkheden te bieden waarin je jouw bedrijf of product goed kunt presenteren.

Uit de evaluatie met de standhouders is gebleken dat de intieme beurs-layout van afgelopen jaar goed is bevallen. De beurs was overzichtelijk, er was voor elke standhouder veel contacttijd met de deelnemers en dat leverde een interessante dynamiek op. Wij kiezen daarom wederom voor een vergelijkbaar concept.

Sponsorpakketten
We hebben dit jaar een mooi sponsoraanbod. De inschrijving gaat MAANDAG 26 november open op de website. Bekijk hieronder de sponsorpakketten.
Sponsorpakket Goud – € 4.000,-
Sponsorpakket Zilver – € 3.000,-
Sponsorpakket Brons – € 1.500,-
Sponsorpakket Star – € 300,-
Sponsorpakket Food & Beverage € 450,-

Een combinatie van meerdere pakketten is uiteraard ook mogelijk. Indien je andere wensen hebt ten aanzien van sponsoring is dat altijd in overleg bespreekbaar. Je kunt dit aangeven bij de NVTG backoffice. Zorg dat je er maandag 26 november als eerste bij bent, de standplaatsen worden op volgorde van inschrijving toegekend.

Hartelijke groet,
De NVTG congrescommissie

Bouwen aan de Zorg partners

Expert dayNVTG