Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Nieuws

NVTG Voorjaarscongres 2020

nvtg-logo-nieuwe-huisstijl-kopieren

18 februari 2020 Leestijd 5 minuten

Deel dit artikel

Het NVTG Voorjaarscongres wordt dit jaar op woensdagavond 8 april en donderdag 9 april gehouden in eventlocatie Hart van Holland in Nijkerk. Op woensdagavond organiseert de NVTG een netwerkavond met walking diner en aansluitend een borrel.
De volgende dag vindt het NVTG Voorjaarscongres plaats in het Theater van Hart van Holland. Netwerken, dineren, borrelen, overnachten, congres bijwonen, kennis opdoen op de bedrijvenmarkt: alles op loopafstand van elkaar.

Schrijf je in als deelnemer via onderstaande button.

AANMELDEN


Thema: “Compliance van zorgvastgoed”

We leven in een vergrijzende samenleving die te maken heeft met krimpende budgetten, technologie vooruitgang die steeds meer mogelijk maakt, een veranderende behoefte/verwachting van zorgconsumenten en een groter wordende invloed van zorgverzekeraars. NVTG-leden zijn professionals werkzaam in zorginstellingen of bij bedrijven die producten of diensten leveren aan de gezondheidszorg. Hun werkzaamheden hebben betrekking op het tot stand brengen dan wel het in stand houden van technologie in zorgvoorzieningen in alle branches van de zorgsector en zie dat maar eens compliant te doen aan alle wet- en regelgeving en eigen ambities en dat dan voor het budget dat beschikbaar is voor deze doeleinden. Het compliant managen van technologie en vastgoed in zorginstellingen wordt steeds complexer.

De gezondheidszorg in Nederland moet kostenefficiënter worden. Dit dwingt professionals om samen te werken, kennis te delen en daar synergie uit te halen. Kennisdeling over best practices, onderlinge inspiratie om de zorg vooruit te helpen en het laten zien van eyeopeners over onbenutte mogelijkheden zijn daarbij cruciaal. Dagvoorzitter is Paul Iske.


Paul Iske is hoogleraar Open Innovation & Business Venturing aan de School of Business and Economics van de Universiteit Maastricht. Hij houdt zich hier vooral bezig met diensteninnovatie en sociale innovatie, met als specialiteit ‘Combinatoric Innovation’. Paul is oprichter en Chief Failure Officer van het Instituut voor Briljante Mislukkingen, met als doel begrip te kweken voor de complexiteit van innovatie en ondernemen.

Klik hier voor de volledige bio van Paul Iske.


Programma

In november 2019 heeft de NVTG de Call for Papers gepubliceerd met daarin een aantal subthema’s omschreven waar we graag meer over zouden willen leren. Kandidaat sprekers zijn uitgedaagd om hun bijdrage te geven aan het succes van dit congres:

 • Inspirerende voorbeelden van compliance bij vastgoed en installaties bij een zorginstelling
 • Minder regeldruk en bureaucratie voor aantonen compliant zijn in de gezondheidszorg
 • Verbetering van het technisch management binnen één zorginstelling
 • Normatieve Huisvestings Component (NHC) en compliance houden van zorginfrastructuur
 • Compliance borgen bij zorgvastgoed als je zelf geen juridisch eigenaar bent
 • Bouwtechnisch compliant zijn, uitbesteden van diensten en toch financieel betaalbaar houden van de zorg
 • Technische gebouw-functionaliteit in de zorgsector en CO2-neutraal maken met de CO2-routekaarten
 • Brandveiligheid in relatie tot duurzame gebouwoptimalisatie

Aan de hand van de ingediende abstracts van kandidaat sprekers wordt een keuze gemaakt welke sprekers voor het congres als keynote spreker wordt uitgenodigd.
Houdt het sprekersprogramma in de gaten, op dit moment is het definitieve programma nog niet vastgesteld.


Inschrijven

De inschrijving voor het congres verloopt via de website. Als je vóór 9 maart inschrijft, kun je gebruik maken van een aantrekkelijk Early bird-tarief. De korting van het Early bird-tarief kan oplopen tot € 30,-. Meld je dus vandaag nog aan voor het NVTG Voorjaarscongres!

SCHRIJF JE METEEN IN!

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Patty Ros

Projectmanager

Uitvoerige beleids- en projectredactie binnen de bouw en inrichting en alle andere denkbare aspecten komen iedere twee maanden aan de orde. Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

  Stuur ons een bericht

  Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

  Details