00:31
31-03-2016

OK-special | Kostenbesparing met een perfect klimaat

Is het toegestaan om een cleanroom zoals een operatiekamer, laboratorium, of apotheek binnen te gaan als het klimaat niet de juiste waarden heeft? Hoe vaak mag de deur open? En hoe lang? Er worden steeds meer eisen gesteld aan cleanrooms. 

Niet alleen vanuit de overheid, maar ook vanuit de industrie en de consument. Pedak meettechniek is al veertig jaar leverancier van zeer nauwkeurige klimaatsensoren voor temperatuur, luchtvochtigheid, verschildruk enzovoorts. Als aanvulling hierop heeft het bedrijf speciaal voor schone ruimten een serie cleanroom displays ontwikkeld.

De cleanroom displays visualiseren de actuele meetwaarden en zorgen ervoor dat het klimaat in één oogopslag duidelijk is. Een perfecte oplossing voor toegangscontrole, sluizen en het verhogen van het bewuste gedrag van de mensen die werken in een cleanroom.

Nieuw op sensorgebied is een transmittersysteem met intelligente sensoren. De unieke hoge nauwkeurigheid zorgt voor een stabieler klimaat, waardoor de energiekosten lager zijn.

Meer informatie: www.pedak.nl

Tekst en beeld: Pedak

Lees meer over: OK-special , Pedak , Thema's en Specials

Bouwen aan de Zorg partners