00:48
30-03-2016

OK-special | Nieuw assortiment sanitaire apparaten in RVS

Met de overname van de Portugese producent SENDA, wordt de DELABIE-groep een belangrijke Europese speler in de productie van sanitaire apparaten in RVS, zoals wasbekken, wastafels, urinoirs, toiletten en wastroggen.

DELABIE heeft de afgelopen twintig jaar een zeer efficiënte industriële uitrusting en een uitzonderlijke knowhow in de productie van sanitaire toestellen in RVS opgebouwd. Met meer dan drieduizend referenties in de catalogus beschikt DELABIE over een uitzonderlijk aanbod in de sanitaire markt voor niet- huishoudelijke toepassingen.

“De recente overname van SENDA is een fantastische opportuniteit voor de ontwikkeling van ons bedrijf, omdat de producten complementair zijn met ons assortimenten kranen voor utiliteiten en ziekenhuizen”, bevestigt Luc Delabie.

Duurzaamheid en beperkt onderhoud
De unieke voordelen en antwoorden van sanitair in RVS zijn bekend. In harde utiliteitsomgevingen zoals scholen, lycea, luchthavens en detentiecentra staan duurzaamheid en gemakkelijk en beperkt onderhoud centraal. In ziekenhuizen en zorginstellingen is ook hygiëne een belangrijk aandachtspunt. Sanitaire apparaten in RVS zijn bovendien geliefd vanwege het strakke design en de kwaliteit.

Korte leveringstermijnen
Dit nieuwe DELABIE-assortiment wordt zoals altijd uitsluitend verdeeld via het netwerk van sanitaire groothandels, onder dezelfde verkoopvoorwaarden als het volledige aanbod aan competitieve prijzen.

Vandaag de dag kan de DELABIE-groep een volledig assortiment aanbieden dat geproduceerd wordt in Aveiro en opgeslagen wordt in Frankrijk, te Friville. Zo zijn korte levertijden haalbaar: een vaste regel bij DELABIE, maar een innovatie voor dit type product.

Voor meer info: www.delabiebenelux.com

Tekst en beeld: Delabie

Lees meer over: OK-special , Thema's en Specials

Bouwen aan de Zorg partners