Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Ziekenhuizen

OK wandsysteem van OLVG in solid surface

CCG_OLVG0091

Tekst | Cleanroom Combination Group

Beeld | Rik van den Wildenberg

6 mei 2022 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

Het OLVG heeft met het wandsysteem in de hybride OK1 een primeur in Nederland. Cleanroom Combination Group heeft vanuit haar expertise een geheel nieuw solid surface OK wandsysteem ontwikkeld.

Solid surface is een inert, door en door gekleurd niet poreus product. Het materiaal is volledig homogeen en heeft een warme, hoogwaardige uitstraling. De solid surface panelen kunnen thermisch gevormd worden waardoor ronde overgangen, zoals in hoeken en rondom kozijnen, gerealiseerd kunnen worden. Alle delen sluiten naadloos op elkaar aan, waardoor de OK optimaal schoon te houden is. De techniek als ook de werknissen, kasten en zelfs de stopcontacten zijn vlak in de wand geïntegreerd. Een groot voordeel van het product is tevens dat eventuele beschadigingen eenvoudig en onzichtbaar te herstellen zijn. Hierdoor behoudt de OK jarenlang zijn kwaliteit en uitstraling. 

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Patty Ros

Projectmanager

Uitvoerige beleids- en projectredactie binnen de bouw en inrichting en alle andere denkbare aspecten komen iedere twee maanden aan de orde. Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details