Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
OKCN bestaat 15 jaar en gaat een nieuwe fase in
Van rechts naar links: Erik Burgmeijer, Janet Vissinga en Frits Ullmann.

OKCN bestaat 15 jaar en gaat een nieuwe fase in

OKCN heeft in de afgelopen 15 jaar vele ziekenhuizen ondersteund met het ontwerpen en realiseren van highcare afdelingen. Het primaire zorgproces is daarbij altijd het uitgangspunt geweest. “Daar zijn we ontzettend trots op!”

Om u ook in de toekomst optimaal te blijven bedienen, verder te innoveren en door te groeien, hebben managing partners Erik Burgmeijer en Frits Ullmann vanaf 1 januari 2022 hun krachten gebundeld en de operationele bedrijfsvoering binnen OKCN overgenomen. Burgmeijer, met ruim 10 jaar ervaring op het gebied van ontwikkel- en realisatietrajecten binnen de ziekenhuissector, bezit de kennis en expertise op bouwkundig gebied en is expert op het terrein van inhoudelijke werkprocessen binnen de verschillende ziekenhuizen. Hij weet deze facetten goed te combineren in de projecten die OKCN uitvoert. Het realiseren van een gedragen ontwerp waarmee de medische staf en de verpleegkundigen zich kunnen identificeren, vormt zijn belangrijkste drijfveer. Hiermee draagt hij bij aan constante verbetering van de zorg.

Ullmann, specialist in procesoptimalisaties, logistiek en projectmanagement is sterk gericht op het samenbrengen en delen van innovaties. Vernieuwing binnen de zorgsector is hem het lijf geschreven. Zijn missie: optimalisering van de kwaliteit van zorg gekoppeld aan efficiënte bedrijfsvoering en slimme inzet van FTE met als doel om de ‘zorg te ontzorgen’. Daarbij wil hij vooral een aantrekkelijke omgeving voor zowel de medische staf, verpleegkundigen als de patiënt realiseren. Dit met oog voor het financiële kader. Ullmann staat graag letterlijk en figuurlijk op de werkvloer en vertaalt als geen ander het primaire werkproces in haalbare ontwerpuitgangspunten.

Janet Vissinga, oprichter en managing director blijft – weliswaar meer op de achtergrond ­– de ontwikkeling en verbreding van OKCN stimuleren. Zij zal de internationale ambitie verder exploreren. “Dit is de start van een nieuwe groeifase, waarmee u de komende periode kennis zult maken. Wij zijn trots op ons team en op onze opdrachten. Samen met onze collega’s zullen we blijven inspireren, verbinden en adviseren als uw partner in de zorg!” 

Procesgestuurd vormgeven en inrichten van nieuwe highcare afdelingen in Nederlandse perifere en academische ziekenhuizen
De bottom-up methodiek voor het in kaart brengen van de ontwerpuitgangspunten zorgt ervoor dat alle betrokkenen vanaf techneut tot medisch specialist hun processen ingevuld zien. Met de vertaling van de in kaart gebrachte processen, gecombineerd met goede kennis van state-of-the-art technieken op de markt, begeleidt OKCN het ziekenhuis naar het passende model binnen de gestelde kaders. Het ziekenhuis is hierdoor in staat professionele input te geven aan de ontwerpers en een gefundeerde selectie te maken van de aan te schaffen inrichting. Op deze wijze draagt OKCN bij aan een verdere professionalisering in de gezondheidszorg en zal de kwaliteit van het zorgproces verder toenemen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details