Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
‘Ons antwoord op tijdelijke wensen: een mobiele of prefab CSA’

‘Ons antwoord op tijdelijke wensen: een mobiele of prefab CSA’

De Steelco Mobiele CSA is een volledig functionerende en gevalideerde CSA voor tijdelijk gebruik. De keuze tussen een kant-en-klare voorziening (mobiele unit) of een prefab wordt bepaald door de tijdsduur die het ziekenhuis inschat om de verbouwing te verwezenlijken. Bouwprojecten die langer dan een jaar duren, vragen vaak om een prefab oplossing. Dit wil echter niet zeggen dat de kant-en-klare mobiele CSA dan eventueel niet ook geschikt is. 

Daarnaast is de benodigde capaciteit in deze overbruggingsperiode bepalend voor de grootte van de unit. Steelco biedt mogelijkheden vanaf 70.000 STE (sterilisatie-eenheden).

Het belangrijkste voordeel van het inzetten van een mobiele CSA is dat de kwaliteit van de opwerking van medische hulpmiddelen onder controle van het ziekenhuis blijft. Bovendien is er geen blootstelling van de CSA aan de spanningen en stress van een bouwplaats. De totale inspanning van het ziekenhuis is in vergelijking met andere opties zowel wat betreft werkdruk als financieel de meest economische keuze. 

Door de diverse mogelijkheden binnen de Steelco groep is er voor elke klant een pasklare oplossing om de werkzaamheden doorgang te laten hebben tijdens een ingrijpende verbouwing.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details