Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Nieuws

Ontmoet elkaar weer op de Zorgvastgoed Dag op 28 september

ontmoetingsruimte-kopieren

16 juli 2020 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

IVVD heeft de Zorgvastgoed Dag op 28 september verplaatst naar het NBC Congrescentrum te Nieuwegein. Op deze locatie kunnen veilig een voldoende aantal personen bijeenkomen om het programma van de Zorgvastgoed Dag te volgen en elkaar weer te ontmoeten. 

In de congreszaal nemen de deelnemers in een prettige sfeer plaats op voldoende afstand tot elkaar. De uitstekende audiovisuele voorzieningen zorgen voor de rest. Voor de break-out sessies zijn aparte zalen beschikbaar.

De ontmoetingsruimte is slim opgezet, zodat de congresdeelnemers elkaar weer, zij het op afstand, kunnen ontmoeten bij binnenkomst, tijdens de lunch, in de pauzes en bij de borrel.

IVVD heeft voor dit congres heel wat meer vierkante meters moeten afhuren dan wat zij in pre-corona tijd gewend waren. Wim Fieggen, directeur IVVD: “Door snel te schakelen kunnen wij de deelnemers aan de Zorgvastgoed Dag toch weer een goede congres ervaring bieden door inhoud en ontmoeting effectief te combineren”

Voor meer informatie en deelname ga naar www.zorgvastgoeddag.nl

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Patty Ros

Projectmanager

Uitvoerige beleids- en projectredactie binnen de bouw en inrichting en alle andere denkbare aspecten komen iedere twee maanden aan de orde. Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details