Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Partner voor slimme en veilige toegangsoplossingen
De nieuwe KTV carrouseldeuren van dormakaba werken volautomatisch, veilig en comfortabel op basis van sensordetecties.

Partner voor slimme en veilige toegangsoplossingen

dormakaba is in 2015 ontstaan uit de fusie van Dorma en Kaba. Met name in de bouw- en utilitaire sectoren is dormakaba bekend vanwege zijn uitgebreide gamma deurdrangers en automatische deursystemen, maar in het uitgebreide assortiment vinden we nog heel wat meer oplossingen voor de beveiliging en toegang tot gebouwen en ruimtes. Zo kunt u ook bij dormakaba terecht voor vergrendelsystemen en vluchtwegoplossingen, toegangscontrole, oplossingen voor tijdregistratie en meer…

Oplossingen voor de zorgsector

Gezondheidscentra moeten aan een hele reeks complexe eisen en wettelijke bepalingen voldoen. Met de moderne hardware- en softwareoplossingen kunt u de processen in uw instelling organiseren en beveiligen. Zij controleren het personenverkeer, verlenen verschillende toegangsrechten voor bezoekers en medewerkers en maken onbelemmerde toegang mogelijk bij drukbezochte toegangen of bijvoorbeeld voor personen met een mobiele beperking.

Nieuwe generatie carrouseldeuren

De nieuwe KTV carrouseldeuren van dormakaba werken volautomatisch, veilig en comfortabel op basis van sensordetecties. Na een passage en naar gelang de instelling keren de deurvleugels ofwel terug naar hun nulstand, ofwel blijven ze draaien met een verlaagde snelheid. Ze zijn uitgerust met actieve veiligheidslijsten en veiligheidssensoren. Het nieuwe KT Flex Direct systeem zorgt voor de aandrijving. 

KT Flex Direct is een compacte, onderhoudsvriendelijke en elektromagnetische aandrijving ingebouwd in het plafond van de carrouseldeur, waardoor de noodzaak voor een in de vloer geïnstalleerde aandrijving vervalt.

Professionele planning en betrouwbare service

Zowel tijdens de ontwerpfase, de installatie als na de ingebruikname van de toegangsoplossingen kunt u bij dormakaba terecht voor advies en support om toegankelijkheid, veiligheid, duurzaamheid, comfort én de naleving van alle regelgeving te optimaliseren.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details