Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Partner voor slimme en veilige toegangsoplossingen

Partner voor slimme en veilige toegangsoplossingen

Voornamelijk in de bouw- en utilitaire sectoren is dormakaba – ontstaan uit de fusie van Dorma en Kaba – bekend omwille van haar uitgebreide gamma deurdrangers en automatische deuren. Maar in het uitgebreide assortiment vinden we nog heel wat meer oplossingen voor de beveiliging en toegang tot gebouwen en ruimtes. Zo kunt u bij dormakaba ook terecht voor deurvergrendelingen en -cilinders, vluchtwegoplossingen, toegangscontrole en fysieke barrières.

Met de toegangsoplossingen van dormakaba kunt u het personenverkeer controleren, verschillende toegangsrechten voor bezoekers en medewerkers instellen en een onbelemmerde toegang bij drukbezochte toegangen mogelijk maken.

Gezondheidscentra moeten aan een hele reeks complexe eisen en wettelijke bepalingen voldoen. Met de toegangsoplossingen van dormakaba kunt u het personenverkeer controleren, verschillende toegangsrechten voor bezoekers en medewerkers instellen en een onbelemmerde toegang bij drukbezochte toegangen mogelijk maken.

Hermetische automatische deuren

Naast automatische schuifdeuren, carrouseldeuren en draaideurautomaten biedt dormakaba ook hermetische schuif- en draaideuren aan. Deze staan garant voor een complete, hermetische afdichting (klasse 3 of klasse 4, volgens EN 1.026 en EN 12.207) en voldoen aan hoge normen op het vlak van veiligheid en brandwerendheid. Ze zijn daardoor bijzonder geschikt als toegangsdeuren tot steriele, bacterievrije omgevingen, laboratoria en andere ruimten met hoge eisen op het gebied van hygiëne en infectiepreventie.

Professionele planning en betrouwbare service

Zowel tijdens de ontwerpfase, de installatie als na de ingebruikname van de toegangsoplossingen kunt u bij dormakaba terecht voor advies en support om de toegankelijkheid, veiligheid, duurzaamheid, het comfort en de naleving van regelgeving te optimaliseren.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details