Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Nieuws

Pedak klaar voor de toekomst

DSC_0497-3

14 oktober 2015 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

Op 2 oktober 2015 organiseerde Pedak een feest ter gelegenheid van het veertigjarig jubileum van het bedrijf. Onder leiding van Roland Vossen, die sinds 1998 aan het roer staat, groeide de onderneming uit tot het huidige Pedak: een begrip op het gebied van meetoplossingen. Naast het jubileum is ook een recente verbouwing reden voor het feest.

In 2006 nam Pedak het pand in Heythuysen in gebruik. Bijna tien jaar lang was dit pand de basis van alle activiteiten. Het heeft ervoor gezorgd dat het bedrijf een flinke groei door heeft kunnen maken. Met inmiddels twaalf medewerkers en een groeiende vraag naar meetoplossingen, was het gebouw echter niet meer klaar voor de toekomst. Daarom stonden de afgelopen maanden in het teken van vernieuwing. Het vertrouwde pand werd uitgebreid met een groter magazijn, nog meer capaciteit voor de kalibratieafdeling en veel ruimte voor uitbreiding van specialisten.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Patty Ros

Projectmanager

Uitvoerige beleids- en projectredactie binnen de bouw en inrichting en alle andere denkbare aspecten komen iedere twee maanden aan de orde. Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details