Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Nieuws

Politie-, bewakings-, veiligheids- en urgentiediensten verzamelen in Kortrijk Xpo

nfo_0113-kopiren

27 maart 2019 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Op dinsdag 2, woensdag 3 en donderdag 4 april 2019 vindt in de hallen 1, 2 en 6 van Kortrijk Xpo de 13de editie van INFOPOL I XPO112 plaats: dé vakbeurs voor de uitrusting van politie-, bewakings- en veiligheidsdiensten, urgentiediensten en rampenbestrijding. 

INFOPOL is sinds de eerste editie in 1995 uitgegroeid tot dé referentie in uitrusting van politie-, bewakings- en veiligheidsdiensten voor alle aankoopverantwoordelijken en beslissingsnemers uit de volledig veiligheidsketen binnen de Benelux. Om de twee jaar stellen de meest gespecialiseerde bedrijven – van vervoermiddelen, persoonlijke uitrusting en bewapening tot communicatieapparatuur, overvalpreventie en verkeerstoezicht – hun nieuwste producten en diensten voor op INFOPOL.

INFOPOL I XPO112

XPO112 heeft reeds na zes edities haar rol als  contactplatform voor alle urgentiediensten die op het terrein operationeel moeten samenwerken meer dan bewezen. Op XPO112 worden alle diensten en producten gepresenteerd die nodig zijn voor een interventie bij een ramp, ongeval, brand of andere dringende interventie. Dit vanaf de binnenkomende oproep op het noodnummer 112 tot het binnenbrengen van de patiënt in de spoedafdeling of het neutraliseren van de ramp. De GELIJKTIJDIGE ORGANISATIE van INFOPOL en XPO112 – zonder opsplitsing en met spreiding van het volledig aanbod van meer dan 180 exposanten over één beursvloer van meer dan 15.000 m² – creëert een uniek concept en een sterke synergie waarbij u als bezoeker kennis kunt maken met een meer dan compleet marktoverzicht. De beurs is de uitgelezen kans om op de hoogte te blijven van de meest recente ontwikkelingen binnen uw vakgebied: via gesprekken met leveranciers op de stands, tijdens de vele seminaries, via contacten met uw collega’s, ….

Aan INFOPOL I XPO112 wordt opnieuw een boeiend seminarieprogramma gekoppeld. Het programma wordt samengesteld in samenwerking met de Circle of Police Leadership (de Belgische beroepsvereniging voor hogere leidinggevenden van de Belgische politie) en Uitgeverij Vanden Broele. Het volledige programma, een korte inhoud seminars en meer info over de sprekers vindt u op: www.infopol-xpo112.be.

INFOPOL I XPO112

Een bezoek aan INFOPOL I XPO112 is gratis mits voorregistratie via de site. Let wel: INFO-POL I XPO112 is een vakbeurs en enkel toegankelijk voor professionelen. Aan de ingang kunt u gevraagd worden u te identificeren.

INFOPOL I XPO112 wordt georganiseerd in samenwerking met de lokale en federale politie en onder de Hoge Bescherming van Zijne Majesteit de Koning.    


KORTRIJK XPO-INFOPOL I XPO112
Doorniksesteenweg 216
8500 Kortrijk
+32 (0)56 24 11 11 

infopol-xpo112@kortrijkxpo.com
www.infopol-xpo112.be

INFOPOL I XPO112

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Patty Ros

Projectmanager

Uitvoerige beleids- en projectredactie binnen de bouw en inrichting en alle andere denkbare aspecten komen iedere twee maanden aan de orde. Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details