Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland

Polyrey op Architect@Work Kortrijk !

Escalier-Siganture-bleu-RVB-web

16 maart 2015 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

Met Polyrey hogedruk laminaat zijn de mogelijkheden onbeperkt en eveneens hygiënisch. Dit willen wij u graag dit jaar voorstellen op de Kortrijk editie van Architect@Work.

Met Polyrey Signature, gepersonaliseerde HPL of Compact, kan men een op maat gemaakt, duurzaam en gemakkelijk te onderhouden ontwerp creëren. Drie verschillende producten stellen wij hiervoor ter beschikking: Hogedruk Laminaat HPL, Compact (massieve HPL) of HPL verlijmd op een houten drager. Met 5 verschillende paneelformaten en 11 afwerkingen voor HPL wordt alle vrijheid teruggegeven aan de interieurontwerpers voor diverse toepassingen.

 

Bovendien zijn de Signature panelen eveneens Sanitized® antibacterieel behandeld, net als al onze HPL en Compactpanelen, wat ze een extra voordeel geven voor toepassingen binnen de zorg !
Kom de mogelijkheden van Polyrey Signature ontdekken samen met de voordelen van onze Sanitized® antibacteriële behandeling !

Architect@Work Kortrijk
23-24 april
Kortrijk Xpo
Stand : 132

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Patty Ros

Projectmanager

Uitvoerige beleids- en projectredactie binnen de bouw en inrichting en alle andere denkbare aspecten komen iedere twee maanden aan de orde. Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details