Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
POLYREY SIGNATURE

POLYREY SIGNATURE

Wanneer de vertrouwde kwaliteit van Polyrey hogedruk laminaat hand in hand gaat met een onbeperkte creativiteit, dan wordt alles een stuk eenvoudiger. Met Polyrey Signature, gepersonaliseerde HPL of Compact, kan men een op maat gemaakt, duurzaam en gemakkelijk te onderhouden ontwerp creëren.

Met Polyrey Signature panelen kan men een binnenruimte net dat extra accent geven door zelf unieke en exclusieve decoren te ontwerpen (foto, tekening, kunstwerk, fresco, enz.) Het ontwerp wordt met digitale printtechnologie gedrukt en daarna verwerkt tot decoratief plaatmateriaal. Met 5 verschillende paneelformaten en 11 afwerkingen wordt alle vrijheid teruggegeven aan de interieurontwerpers voor diverse toepassingen.

Polyrey Signature is beschikbaar in 3 verschillende producten: Hogedruk Laminaat HPL, Compact (massieve HPL) of HPL verlijmd op een houten drager. De samenstelling van de Signature panelen is identiek aan de HPL panelen van Polyrey en genieten dus dezelfde uitstekende eigenschappen. Bovendien zijn de Signature panelen eveneens Sanitized antibacterieel behandeld wat ze een extra voordeel geven voor toepassingen binnen de zorg !

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details