Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Nieuws

Projecten voor de zorg en goede doelen

crematorium-noorderbegraafplaats-kopieren

7 januari 2020 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

Niet alleen prijkt de naam van Ooms met trots onder diverse zorgbouwprojecten. Het bouw- en ontwikkelingsbedrijf, gevestigd in Scharwoude (NH) zet zich op diverse manieren in om goede doelen te ondersteunen. Projecten waar Ooms Bouw & Ontwikkeling verantwoordelijk voor is: hospice ‘In Vrijheid’ te Purmerend, het Posthuis Middenmeer, Het Andijker Zorghuis, zorgappartementen voor Leekerweide in Hoogkarspel, de Noorderbegraafplaats Amsterdam en woon-zorgcomplex Vijverstate te Avenhorn.

Directeur Piet-Jan Ooms: “Als middelgroot bouwbedrijf zet Ooms zich graag in om diverse lokale en landelijke goede doelen te steunen. Zo zijn wij sponsorpartner van de Stichting PLN en onderzoekspartner van het Nationaal MS-Fonds. Er zijn bijzonder veel goede doelen om uit te kiezen, maar op het moment dat het medewerkers binnen het bedrijf raakt ben ik extra gemotiveerd om mee te helpen aan het begin van het eind van deze ziektes.”     

Leekerweide zorgcomplex (Beeld: Guillaume Groen).

 

Hospice in Vrijheid Purmerend.

 

Andijker zorghuis.

 

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Patty Ros

Projectmanager

Uitvoerige beleids- en projectredactie binnen de bouw en inrichting en alle andere denkbare aspecten komen iedere twee maanden aan de orde. Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details