Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Nieuws

Reminder workshop Microbiologie en Data Science – 7 maart 2019

banner_workshop-micro2019-800x200px-kopiren

15 februari 2019 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

Heeft u zich al ingeschreven voor de workshop Microbiologie & Data Science van 7 maart aanstaande? Voor deze workshop zijn we te gast bij het Nederlands Instituut voor Ecologie (NIOO-KNAW). Het programma start om 11.00 uur en omvat een viertal presentaties over microbiële ecologie en data science, een rondleiding, lunch en diverse netwerkmomenten. Het complete programma vindt u hier.

Graag nodigen wij u uit om aanwezig te zijn bij deze workshop. Deelname is kosteloos voor analisten, researchers en labmanagers werkzaam op het lab.

Er is nog een klein aantal plaatsen beschikbaar, dus schrijf snel in via de online registratiemodule, want vol = vol. Gezien de locatie en de interactieve setting is het aantal deelnemers beperkt tot maximaal 80 personen.

Deze workshop wordt georganiseerd door FHI-branche Laboratorium Technologie in samenwerking met de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Microbiologie (KNVM) en het Nederlands Instituut voor Ecologie (NIOO-KNAW).

Wij ontmoeten u graag op 7 maart aanstaande bij het NIOO-KNAW!

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Patty Ros

Projectmanager

Uitvoerige beleids- en projectredactie binnen de bouw en inrichting en alle andere denkbare aspecten komen iedere twee maanden aan de orde. Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details