Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
SALTO introduceert de nieuwe XS4 Original+

SALTO introduceert de nieuwe XS4 Original+

Het slimste elektronische deurbeslag met indrukwekkende toegangscontrolefuncties.

De XS4 Original+ heeft een strak design en is een geavanceerd slim toegangscontrolesysteem welke de nieuwste technologie biedt in combinatie met de bewezen betrouwbaarheid van het origineel.

SALTO Systems introduceert de nieuwe XS4 Original+. Deze nieuwe generatie van het iconische SALTO XS4 Original deurbeslag bevat de allerlaatste technologie, een krachtige chip met uitgebreide toegangscontrolefunctionaliteiten en een nieuw minimalistisch design. De XS4 Original+ heeft de perfecte combinatie van betrouwbare mechanische eigenschappen en de modernste technologie.

Het SALTO XS4 Original+ ontwerp is gebaseerd op dezelfde basis en mechanische techniek van de gerenommeerde XS4 Original. De XS4 Original+ is echter uitgerust met SALTO’s nieuwste technologieën zoals BLEUnet en SVN-Flex, waardoor online toegangscontrolefuncties ook beschikbaar zijn voor onbekabelde batterijgevoede deurbeslagen van SALTO. Tevens is dit nieuwste product compatibel met elk beschikbaar SALTO platform; Server-based SALTO Space en Cloud-based SALTO KS. De XS4 Original+ is te bedienen met elk type veilige ID-drager zoals smartphone (SALTO JustIn Mobile technologie) en Mifare DESFire sleutels.

De SALTO XS4 Original+ is eenvoudig te installeren op bestaande en nieuwe deuren en is beschikbaar voor Europese, DIN, Scandinavische en ANSI deursloten. Door het universele design en onbeperkte opties past de XS4 Original+ op elke deur en kan het dus uw bestaande deurbeslag vervangen.

Dankzij een strak ontwerp ziet de XS4 Original+ er beter uit dan ooit. De lezer is nu platter en verkrijgbaar in het zwart en wit.
 
De XS4 Original+ past in elk interieur door de grote variatie aan opties en afwerkingen, waaronder de nieuwe “Dark Bronze” afwerking, en de optie voor een zwarte of witte lezer. Deze opties kunnen worden gevisualiseerd via de SALTO MyLock Configuratietool: https://mylock.saltosystems.com/nl


De SALTO XS4 Original+ is nu te bestellen. Neem contact op met uw erkende SALTO Partner of bezoek www.saltosystems.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details