Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Nieuws

SALTO Systems onthult volledig vernieuwde website!

De lancering van onze vorige website is alweer flink wat jaar geleden en deze was dan ook wel aan vervanging toe. Daarom zijn we enorm trots op de volledig vernieuwde website van SALTO.

SALTO-New-Website-Prom

11 juni 2021 Leestijd 4 minuten

Deel dit artikel

Om de bezoekers de beste ervaring te bieden op onze nieuwe website hebben we deze een helder en modern design gegeven, is de menustructuur enorm verbeterd en hebben we de informatieve inhoud gebaseerd op de wensen en eisen van onze (potentiële) klanten.


“We zijn zeer verheugd om de nieuwe SALTO website te lanceren en zijn ervan overtuigd dat deze in lijn is met onze duurzame bedrijfsvisie welke past bij dé producent van toegangscontrole die telkens weer baanbrekende elektronische en intelligente toegangscontrole-oplossingen ontwikkelt voor elke toepassing over de hele wereld,”zegt Borja Ganzarain, Brand, Content en Marketing bij SALTO Systems. “We hebben hard gewerkt om onze website een upgrade te geven. Ons doel met deze nieuwe website is om onze bezoekers, klanten, partners en eindgebruikers een nieuw plek te bieden waar het doel en de oplossingen van SALTO duidelijker zijn dan ooit. Op deze handige en functionele website zullen zij de informatie vinden welke nodig is om een weloverwogen beslissing te nemen voor intelligente toegangscontrole.”

De website biedt op een eenvoudige en toegankelijke manier alle informatie voor potentiële klanten, bedrijven en technologiepartners zodat zij een goed beeld krijgen van de toegangscontrole-oplossingen van SALTO. Daarnaast biedt het gepersonaliseerde en interessante content over het cloud-based toegangscontrolesysteem SALTO KS en het toonaangevende server-based toegangscontrolesysteem SALTO Space. De nieuwe website biedt een helder en modern design waarbij de content regelmatig zal worden bijgewerkt met nieuwsitems, blog-artikelen, business cases, nieuwe producten en meer. Het nieuwe design biedt gedetailleerde productinformatie over de elektronische producten die SALTO ontwikkelt en produceert. Daarnaast bevat de nieuwe website uitgebreide informatie over de diverse technologieplatformen waarmee eindgebruikers de meest geavanceerde, veilige en intelligente toegangsoplossing zonder fysieke sleutel leren kennen.

Een uitgebreid gedeelte van de website biedt op maat gemaakte oplossingen voor de verschillende sectoren waarin SALTO expertise heeft opgebouwd met referenties van wereldklasse: Commerciële bedrijven, openbare voorzieningen en industrie, residentiële en coliving omgevingen, onderwijs, gezondheidszorg, hospitality, coworking en retail. SALTO heeft elektronische hardware en software oplossingen die perfect samenwerken. Deze schaalbare en flexibele oplossingen zijn van toepassing op elke sector en bieden de gewenste veiligheid, betrouwbaarheid, gebruikerservaring en eenvoudige beheer.

De populaire SALTO MyLock-configurator is ook te vinden op de nieuwe website, zodat bestekschrijvers, architecten, partners en eindgebruikers allemaal de draadloze elektronische deursloten van SALTO kunnen configureren en deze op verschillende type deuren kunnen visualiseren. MyLock-gebruikers kunnen de gewenste type hardware van SALTO naar wens personaliseren door te kiezen uit verschillende kleuren, afwerkingen, deurkrukken en functies. Tevens is het mogelijk om de technische specificaties van de geselecteerde configuraties te downloaden.


Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • Z&R

  Z&R

  Platform over zon- en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen

  Naar website
 • Profiel

  Profiel

  Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid

  Naar website
 • I&L

  Instore & Livecomm

  Platform over beurzen, retail & online business

  Naar website
 • I&B

  Installatie & Bouw

  Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit

  Naar website
 • GWW

  Grond / Weg / Waterbouw

  Platform over civiele techniek & infrastructuur

  Naar website
 • B&S

  Beton & Staalbouw

  Platform over beton en staal in de bouw

  Naar website
 • Gevelbouw

  Gevelbouw

  Platform over gevels, glas & daken

  Naar website
 • badz

  Bouwen aan de Zorg

  Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland

  Naar website
 • mediagroeplogo

  Binnenwerk

  Platform voor de interieurbouwbranche

  Naar website
0%

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details