Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Samen meters maken
Michiel van Summeren en Chiel van Hout proosten op het jubileum.

Samen meters maken

75-jarig jubileum gevierd met medewerkers en opdrachtgevers

In april van dit jaar jubileerde Cornelissen aannemingsbedrijf bv uit het Brabantse Zeeland. Het familiebedrijf is maar liefst 75 jaar werkzaam in de bouw en verbouw en ook al jaren actief in de medische sector. Uiteraard een bijzondere mijlpaal, die op passende wijze gevierd is.

“We kijken terug op een paar geweldige dagen”, vertelt directeur Michiel van Summeren. “Eind mei kwamen we bij elkaar met niet alleen onze eigen medewerkers, maar ook met onze onderaannemers, bouwpartners en opdrachtgevers. Want met elkaar zijn we de afgelopen jaren gegroeid en gekomen waar we nu zijn. Fijn om de verbinding tussen al deze mensen te kunnen zien en prachtig om hier deel van uit te maken.” Behalve dat is er ook nog een drukbezochte open dag geweest. “Ruim 1.600 bezoekers zijn gepasseerd, waaronder ’s ochtends ook ruim 40 oud-medewerkers die bij ons met pensioen zijn gegaan. Dat zegt ook iets over de sfeer van ons bedrijf en voelt als een mooi compliment.”

De open dag werd druk bezocht.

Op naar de 100

Sinds begin dit jaar is de dagelijkse leiding in handen van Michiel van Summeren en Chiel van Hout. Met zo’n 120 vaste medewerkers beschikt Cornelissen over ruime ervaring. Ook voldoet het bedrijf aan alle eisen die in de medische sector gelden. Uniek hierbij is de 24-uurs onderhoudsservice. “We hebben een eigen service- en onderhoudsafdeling. Onze monteurs staan dag en nacht paraat om hulp te bieden bij calamiteiten zoals schade, lekkages of ramen en deuren die niet goed sluiten. Zo kan de zorg ongestoord en veilig doorgaan.” Ook werkt een speciaal team aan het weer brandveilig maken en houden van bijvoorbeeld ziekenhuizen in zowel nieuwbouw- als verbouwsituaties. “Samen leveren we een totaalpakket aan kwaliteit en gaan we projectoverschrijdend te werk. En samen blijven we graag meters maken; op naar de 100!”, besluit Van Summeren.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details