Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Samenwerken aan optimale voorzieningen in de zorg
Op onze afdeling Toelevering Bouw hebben we, met onze HSB-elementen, een mooie bijdrage mogen leveren aan de bouw van zogenaamde zorgkamers.

Samenwerken aan optimale voorzieningen in de zorg

Met proactief vakmanschap staan zij klaar voor de publieke zaak. Met de marktgerichte afdelingen Bouw en Toelevering Bouw wordt hier invulling aan gegeven. Een mooi voorbeeld is het opgeleverde woonzorgcomplex Marijke Hiem in Heerenveen waar plek is voor 93 bewoners. Het zorggebouw is vanuit een design & build-opgave voorzien van vele bijzondere details, waaronder een groot aantal bloemkozijnen, geperforeerde panelen en een verbindende binnentuin. Oftewel; de samenwerking tussen de collega’s van de afdelingen Bouw en Toelevering Bouw heeft geleid tot een gebouw waar bewoners optimaal wonen. 

Gebouwen waar bewoners zich thuis voelen

“Gebouwen waar bewoners zich thuis voelen en waar verzorgenden hun werk goed kunnen doen; bij ADS Groep zien we het als een belangrijke taak om hieraan onze bijdrage te leveren.” Senioren en andere kwetsbare groepen moeten steeds langer zelfstandig blijven wonen. Optimale huisvesting voor deze groepen is van essentieel belang. Daarbij is het niet alleen belangrijk om oog te hebben voor de functies die het gebouw moet vervullen, maar vooral voor de wijze waarop eindgebruikers er fijn kunnen leven. “Hiervoor is grote betrokkenheid en vertrouwen wat ons betreft de basis.”

Omdat wij streven naar gebouwen waar bewoners zich thuis voelen en waar verzorgenden hun werk goed kunnen doen, leveren we vakkundig maatwerk.

Vakkundig maatwerk en modulaire oplossingen

“Omdat wij streven naar gebouwen waar bewoners zich thuis voelen en waar verzorgenden hun werk goed kunnen doen, leveren we vakkundig maatwerk. Tegelijkertijd richten we ons op modulaire bouw. Onze functionele en duurzame concepten zijn kostenefficiënte oplossingen die perfect aansluiten bij de vragen in de zorgsector. Natuurlijk denken we ook proactief met onze opdrachtgevers mee over de multi-inzetbaarheid, exploitatiemogelijkheden en toekomstwaarde van uw gebouwen.”

Als co-maker zorgunits bouwen

“Een mooi voorbeeld waarin we als co-maker oplossingen leveren is in de samenwerking met Hodes Huisvesting. Op onze afdeling Toelevering Bouw hebben we, met onze HSB-elementen, een mooie bijdrage mogen leveren aan de bouw van zogenaamde zorgkamers. In deze zorgkamers kunnen mensen met een bepaald ziektebeeld in hun eigen vertrouwde omgeving verzorgd worden. Een dankbare manier van huisvesting waaraan wij graag onze bijdrage leveren.”

Gebouwen waar bewoners zich thuis voelen en waar verzorgenden hun werk goed kunnen doen; bij ADS Groep zien we het als een belangrijke taak om hieraan onze bijdrage te leveren.

Oplossingsgericht door samenwerking

De afdeling Toelevering Bouw is de ideale aanvulling op de afdeling Bouw. “Onze kwaliteit ligt in het vinden van oplossingen voor ieder financieel, technisch of bouwkundig probleem of uitdaging door middel van engineering en de fabricage op een hoogwaardig kwaliteitsniveau. Ieder specifiek bouwelement wordt op maat ontworpen en in de eigen fabriek geproduceerd. Opdrachten worden door ons vanaf het eerste gesprek tot aan de eindmontage op de bouwplaats persoonlijk begeleid.”   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details