Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Sauter Clean Room monitoring solution

Sauter Clean Room monitoring solution

Uniek monitoringsysteem voor ‘controlled environments’

Het monitoringsysteem van SAUTER is een betrouwbaar meetsysteem voor o.a. OK’s, apotheken, ziekenhuizen, cleanrooms en laboratoria. Het beschikt over een gebruiksvriendelijke, grafische interface. Het multi-user systeem is modulair uit te breiden. Door de rechtenstructuur kan scheiding aangebracht worden tussen afdelingen en gebruikers, waarbij voor iedere gebruiker een eigen dashboard gemaakt kan worden. 

Monitoring in OK’s gebeurt conform het OK beheersplan en bewaakt alle relevante waarden. Bij (dreigende) afwijkingen vindt alarmering plaats via lokale signalering, e-mail en sms. Rapportages en protocollen kunnen periodiek en geautomatiseerd gegenereerd, opgeslagen en verzonden worden. Met de gebruiksvriendelijke interface maakt u binnen een paar klikken uw eigen rapport, grafiek of dashboard. De meetwaarden worden overzichtelijk en grafisch gepresenteerd. Aanvullende rapporten, grafieken en dashboards kunnen zelfstandig gerealiseerd worden. Het monitoringsysteem is voorzien van audit-trail. Het systeem voldoet aan de FDA21 CFR 11 en is ontwikkeld en wordt onderhouden conform GAMP5. Documenten kunnen elektronisch getekend worden.

Het SAUTER monitoringsysteem is te koppelen met elk gebouwbeheersysteem. Via een gevalideerde API kan informatie aan patiëntendossiers worden toegevoegd.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details