Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Schrijf je nu als zorgaanbieder in voor de Health Valley Bridge prijs 2020 en win € 15.000!

Schrijf je nu als zorgaanbieder in voor de Health Valley Bridge prijs 2020 en win € 15.000!

Deze prijs op het gebied van zorginnovatie, stimuleert samenwerking tussen zorgaanbieders en bedrijfsleven op het gebied van Robotica en Blockchain

Health Valley nodigt zorgaanbieders die actief zijn in cure en/of care, uit om vóór 1 februari 2020 projecten in te dienen waarin ze samen met bedrijven werken aan zorginnovaties die op patiënten gericht zijn. Dit jaar is gekozen voor de thema’s Robotica en Blockchain. Een multidisciplinaire jury beoordeelt alle inschrijvingen. Het meest veelbelovende project ontvangt de prestigieuze prijs en het bedrag van € 15.000 euro dat eraan verbonden is. De uitreiking vindt plaats op 11 maart 2020 tijdens het Health Valley Event in Nijmegen.

Brug tussen zorginstelling en ondernemer

De naam van de prijs verwijst naar de brug die het slaat tussen een zorginstelling en een ondernemer om samen innovaties mogelijk te maken. René Penning de Vries bestuursvoorzitter Health Valley: “Health Valley staat voor verbindingen. De tijd dat technologie het antwoord was is voorbij. Alles begint bij samenwerking, bij voorkeur tussen partijen met een verschillende invalshoek. Wij gaan kijken naar projecten met kans van slagen, en hopen dat de prijs het verschil kan maken voor het beste idee.”

De vakjury

De jurering zal plaatsvinden door een panel van 5 personen dat is samengesteld uit het Health Valley partnernetwerk. Waar gaat de jury op letten? Jorrit Ebben, Chief Strategy & Innovation Officer van Academy het Dorp en juryvoorzitter: “Innovatie is een complex proces. Het is mijn werk, en ik leer nog elke dag. Bij het beoordelen van projecten ga ik op de eerste plaats letten op samenwerking. Dat is de basis. Daarnaast ben ik van mening dat voor succesvolle innovatie drie ingrediënten nodig zijn: tijd, ruimte voor ontwikkeling en lef. Ik hoop dat we als jury dat lef kunnen belonen.”

Schrijf je in vóór 1 februari

De inschrijving voor Health Valley Bridge Prijs 2020 is vanaf vandaag geopend en loopt tot 1 februari 2020. Klik hier om jouw project in te dienen. Deze prijs en daarmee het steuntje in de rug, wordt mede mogelijk gemaakt door de sponsorbijdragen van Academy het Dorp en Ledger Leopard.

Radboudumc met Robosculpt Winnaar 2019

Het Radboudumc won met het project RoboSculpt in 2019 voor de eerste keer deze prestigieuze prijs. Zij richten op robotica voor het verwijderen van bot achter het oor, het rotsbeen. De operaties zijn complex, tijdrovend en risicovol. RoboSculpt is een beeldgestuurde precisierobot, die zelfstandig in bot kan frezen. De robot verbetert condities voor de chirurg; verkort operatieduur; en verlaagt de kans op complicaties.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details