Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Sfeer in combinatie met functionaliteit
‘Wanneer je je prettig voelt in een omgeving, knap je sneller op’.

Sfeer in combinatie met functionaliteit

Interieur naar hoger plan

Drie landhuizen vormen straks samen Het Zonnehuis in Doorn. W2Moments is verantwoordelijk voor de totaalinrichting, die een warm zakelijke uitstraling heeft gekregen.

Het restaurant is kleurrijk en uitnodigend ingericht.

W2Moments richt zich als professionele totaalinrichter uitsluitend op het inrichten van zorgprojecten, waarbij het welzijn van de bewoners altijd centraal staat. Accountmanager Hans Koldenhof: “We werken onze concepten, altijd na een uitgebreide intake op locatie, uit vanuit onze studio. De eerste gesprekken voor dit project met Quarijn en de architect hebben al in 2020 plaatsgevonden. Na diverse proefplaatsingen en beoordelingen door het interieurteam zijn er definitieve keuzes gemaakt in meubilair en inrichting. Ons doel is hierbij geweest om de plannen en de gezamenlijke visie van Quarijn en de architect te versterken door het gebruik van de juiste materialen en kleuren. In Het Zonnehuis was het onze opdracht om een warm zakelijk sfeer neer te zetten. Dit is heel goed gelukt, met name omdat ook alle details kloppen. We zijn er erg trots op om hier met W2Moments een steentje aan bij te hebben gedragen.”

De cliëntenkamers zijn voorzien van een hoog afwerkingsniveau en hebben hiermee de uitstraling van een hotelkamer gekregen. “Sfeervol in combinatie met functionaliteit voor de revalidant”,
aldus Koldenhof. “Elke huiskamer heeft zijn eigen identiteit gekregen, waar het prettig verblijven is voor de revalidant. Ook het restaurant is kleurrijk en uitnodigend ingericht. Mede dankzij verschillende materialen en speciaal interieurbouwwerk is er een inspirerende omgeving ontstaan.”

De toegepaste kleuren en materialen dragen bij aan een ‘Healing ­Environment’. “Wanneer je je prettig voelt in een omgeving, knap je sneller op en heb je de meeste kans om op redelijke termijn weer verantwoord naar je vertrouwde thuissituatie terug te keren.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details