Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Nieuws

Slimme Betrouwbare Bouwprestaties

SRBA-Group-project

Tekst | SRBA Group B.V.

Beeld | SRBA Group B.V., Remco Lassche

26 april 2023 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Fusie: Brecon en Muller Afbouw Groep samen verder als SRBA Group

Brecon en Muller Afbouw Groep zijn op 1 februari 2023 gefuseerd onder de nieuwe naam SRBA Group. De afkorting van het nieuwe bedrijf staat voor Smart Reliable Building Achievements oftewel: Slimme Betrouwbare Bouwprestaties. En dat raakt precies de kern van de nieuwe organisatie die de opgetelde omzet van 70 miljoen euro wil laten doorgroeien tot 100 miljoen euro in 2025.

(Beeld: Studio 38c Remco Lassche)

Met de bundeling van alle activiteiten in SRBA Group B.V. ontstaat een krachtig bedrijf op het gebied van totaalconcepten voor kantoren, ­laboratoria en overige controlled environment faciliteiten. De missie van het nieuwe bedrijf is om vóór 2030 een voorbeeldbedrijf te zijn op Europees niveau met innovatieve producten, processen en diensten voor het ontwerpen, bouwen en onderhouden van duurzame en veilige voorzieningen om in te wonen of te werken.

Brecon en Muller Afbouw Groep hebben in de afgelopen zes jaar succesvol samengewerkt. De vele controlled environments projecten (cleanrooms) waren hierbij de verbindende factor. De betrokken aandeelhouders hebben per 1 februari 2023 met een gelijke aandelenverhouding hun krachten gebundeld en gaan samen verder in de nieuwe vennootschap SRBA Group B.V.

Bouwen aan de ruimtes voor de wereld van morgen

Bij SRBA is een team van 150 medewerkers en een flexibele schil van 600 monteurs werkzaam. De organisatie werkt vanuit verschillende divisies aan één gezamenlijk doel: innovatieve en impactvolle ruimtes realiseren waarin mensen de wereld van morgen vormgeven.

In een tijd en markt waarin innovatieve en duurzame ontwikkelingen in bouw en afbouw noodzakelijk zijn, verwachten de aandeelhouders met de bundeling van kennis en ervaring de marktpositie van de diverse activiteiten te kunnen versterken en uitbreiden. Acquisitie van strategisch passende bedrijven in de nabije toekomst staat daarbij zeker ook op de agenda.

Het hoofdkantoor van SRBA Group B.V. is gevestigd in Eindhoven   

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Patty Ros

Projectmanager

Uitvoerige beleids- en projectredactie binnen de bouw en inrichting en alle andere denkbare aspecten komen iedere twee maanden aan de orde. Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details