Vescom – wallcovering – design Onari
00:41
13-10-2017

Soft basics geïnspireerd door de natuur

Drie nieuwe dessins die het interieur met de natuur verbinden, zijn Onari, Greenbo en Millwood. Vriendelijk, soft en organisch. Basics met de uitstraling van textiel en de voordelen van vinyl. Creëer met deze dessins en kleuren een comfortabele en aangename sfeer in de zorg- en welzijnssector. 

Onari heeft een moderne textielachtige uitstraling met een verticale rib. De uitgebreide kleurkaart (25 kleuren) bevat veel natuurlijke kleuren, aangevuld met softe pastellen en tonen van lavendel, saffraan en papaver. Greenbo heeft een natuurlijk, organisch weefseleffect. De twintig softe kleuren zijn geïnspireerd op de tuinen van Piet Oudolf. Greenbo laat de kleuren van grassen en planten terugkomen in het interieur. Het meerkleurige dessin Millwood is sprankelend en heeft de optiek van linnen met de functionaliteit en kwaliteit van vinyl. De ruime kleurenserie (29 kleuren) met neutrale linnentinten, pastellen en groentinten maakt ieder interieur zacht en natuurlijk.

Vescom vinyl wandbekleding is bijzonder sterk, hygiënisch, brandwerend, duurzaam, licht- en kleurecht, bestand tegen krassen en stoten, naadloos aan te brengen en eenvoudig te onderhouden. Voor extra bescherming tegen vlekken en chemicaliën is vinyl wandbekleding verkrijgbaar met Vescom Protect. Daarnaast is het soepel te verwerken, onderhoudsvriendelijk en laat het zich eenvoudig reinigen met Vescom cleaner.   •

Voor meer informatie www.vescom.com

Beeld: Went & Navarro

Bouwen aan de Zorg partners

OK ziekenhuis NVZVeilige-Haven Moduleo