Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Standaardsterk maatwerk
Medisch modulaire kasten in OK-berging. (Beeld: Egbert de Boer)

Standaardsterk maatwerk

Achthonderdvijftig kasten en ruim tweehonderd ladewagens leverde All Modul aan het nieuwe Tergooi MC in Hilversum. En niet alleen dat, want naast deze oplossingen voor de medische logistiek, leverde ze in dit ziekenhuis ook de medische IT producten, waaronder 140 medische draagarmen en 121 pc’s.

Brede medisch modulaire kasten in VTGM-ruimte op een verpleegafdeling voor de opslag van medicatie. (Beeld: Egbert de Boer)

All Modul bezorgt het Tergooi MC een totaalconcept voor alles wat opgeslagen en getransporteerd wordt binnen het ziekenhuis. Een standaard maat als basis voor modulaire kasten en wagens is het achterliggende concept. Door goed te inventariseren wat er nodig is, kan deze standaard eenvoudig aangepast worden. Accountmanager Akco van der Laan: “Soms voldoet onze standaard mand van 60 x 40 cm niet. Kasten die door de afdeling zelf gevuld worden, bevatten vaak specifieke producten zoals stents of katheters. Dat vraagt om maatwerk. Dan zoeken we samen naar een andere, praktische oplossing. Ook de inrichting van de medicijnkasten en de opiatenopslag in dit ziekenhuis bijvoorbeeld, is in overleg samengesteld.” 

Van levering tot implementatie

Jeroen Huibers, Accountmanager Healthcare IT bij All Modul, vult aan: “Zo zijn we ook te werk gegaan voor de Healthcare IT. We hebben in diverse ruimtes gekeken naar wat er nodig was aan medische draagarmen. Niet alleen moeten de draagarmen geschikt zijn voor de pc’s die wij leveren, maar ook voor de patiëntmonitoren moeten ze compatibel zijn. Zo zijn we tot verschillende oplossingen per ruimte gekomen, die ook allemaal door onze eigen mensen worden geleverd en geplaatst.”

All Modul voorziet al ruim 10 jaar de meeste Nederlandse ziekenhuizen van logistieke hardware. Door de digitalisering groeide de vraag naar dergelijke producten, gecombineerd met IT producten. Daarom is sinds 2016 het assortiment uitgebreid met de Healthcare IT producten. All Modul levert niet alleen de diverse producten, ook zorgt ze voor de plaatsing en installatie. Huibers sluit af: “Waar we met een standaard zijn begonnen, bieden we nu meer dan maatwerk; een totaalconcept met toegevoegde waarde, op het gebied van modulaire logistieke producten én IT producten.”   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details