Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Sterke en intelligente oplossingen voor automatische draaideuren

Sterke en intelligente oplossingen voor automatische draaideuren

ASSA ABLOY Entrance Systems, toonaangevend bedrijf op het gebied van automatische toegangssystemen, lanceert een nieuwe generatie draaideurautomaten: de Besam SW200i, de Besam SW300 en de Besam SW300ER.

De Besam SW200i heeft absoluut geen moeite om deuren tot 320 kilo te bedienen; handig in geval van zware deuren of branddeuren. Ondanks deze grote sluitkracht is de bediening eenvoudig. Dankzij de slimme motor heeft de deur een openingshoek van 180°, wat garant staat voor een vlotte verkeersstroom. Ook de sluitfuncties zijn intelligent.

Slank design
De compacte Besam SW300 is stil en drijft met zijn slanke design geruisloos deuren aan die tot 250 kilo wegen. Is een snelle evacuatie nodig? Dankzij een sensor is handmatig openen met minimale krachtinspanning mogelijk. Net als bij de Besam SW200i stopt en opent de deur onmiddellijk wanneer zich iets in de deuropening bevindt.

Betrouwbare vluchtweg
De Besam SW300ER is geschikt voor brandwerende draaideuren. Uit testen bleek de automaat een uur brandbestendig. Dankzij de ER-arm kan dit model in beide richtingen tot 90° worden geopend, waarna de deur automatisch terug sluit. Een betrouwbare vluchtweg in geval van brand. Net als alle automatische deursystemen van Besam, zijn ook deze automaten duurzaam en gebruiksvriendelijk en staan ze garant voor optimale deurprestaties met een minimaal energieverbruik.   ¡

Kijk voor meer informatie op: www.assaabloyentrance.com.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details