Polyrey Compact Reysipur® panelen
00:33
31-05-2017

Stevig en antibacterieel plaatmateriaal voor meubilair en meer

Polyrey’s massieve Compact Reysipur® panelen bezitten de uitstekende kwaliteiten van hogedruk laminaat: een hoge weerstand tegen slijtage, krassen en schokken en vochtbestendig.

Bovendien zijn deze panelen Sanitized® antibacterieel behandeld, waardoor het risico op besmetting tijdens de volledige levensduur van het materiaal gereduceerd wordt. Deze eigenschappen maken van deze panelen het ideale materiaal voor uiteenlopende toepassingen binnen de zorgsector: medisch meubilair, wanden, diverse werkbladen, et cetera. De combinatie van de waterafstotende eigenschappen en de Sanitized® behandeling voorkomt de ontwikkeling van schimmels en bacteriën, wat maakt dat deze panelen eveneens geschikt zijn voor sanitaire voorzieningen en lockers.

Polyrey Compact Reysipur® in OK

Met een keuze uit 269 decoren voor Compact Reysipur® kan een interieur volledig uniform worden ingericht of kunnen bepaalde toepassingen geaccentueerd worden met een kleur of eigentijds decor. Met Compact Monochrom®, in zuiver wit of intens zwart kiest men voor dezelfde uitstekende en antibacteriële eigenschappen maar creëert men tevens een homogeen effect, door de overeenstemmende witte of zwarte kern.   •

Voor meer informatie: www.polyrey.com

Beeld: Susanne Krauss & Defijn

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom bouw in de zorg.

Lees ons « Privacy statement » voor nadere informatie.

Bouwen aan de Zorg partners

AGT MDF productenTriplaco interieurbouw zorg