Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Storax Bouwspecialiteiten opent vestiging in België

Storax Bouwspecialiteiten opent vestiging in België

Nieuwe groothandel voor Belgische aannemers en vloerders

Storax B.V., groothandel in bouwspecialiteiten uit Zwijndrecht, heeft een nieuwe vestiging geopend in Herentals, België. De Nederlandse leverancier bestaat in 2020 45 jaar en voorziet bouwprofessionals van een breed assortiment bouwproducten. Dankzij de uitbreiding zijn de producten en diensten van Storax nu ook beschikbaar in België.

Storax ziet een groeiende vraag naar bouwproducten vanuit aannemers en vloerders uit België. Door een vestiging in België te openen, kan Storax nog beter inspelen op de wensen van de Belgische bouwprofessionals. De vestiging in Herentals wordt geleid door drie Storax-collega’s uit België met veel ervaring in de vloerenbranche. Zij hebben kennis van de lokale markt en beschikken over een uitgebreid netwerk in de regio.

Danny Brabants, commercieel directeur van Storax België: “Storax staat in Nederland bekend als een betrouwbare leverancier die zich onderscheidt door een klantgerichte benadering, deskundig advies en een hoog serviceniveau. Dit bewerkstelligen wij ook in België.” Het Storax-team in België bestaat verder uit technisch directeur Rudy van Meldert en sales manager Geert Spruyt.

Bouwproducten uit voorraad leverbaar

Bouwproducten uit voorraad leverbaar

 

Assortiment

De nieuwe vestiging voorziet Belgische aannemers en vloerders van een breed assortiment producten en diensten. Dit bestaat voor de vloerder uit producten als tegeldeksels, tegelprofielen, folies, tegeldragers, bouwplaten, douchegoten, matkaders en lijmen. Voor de aannemer biedt Storax een breed scala aan producten voor de afbouw, zoals dilatatieprofielen, trapneuzen, plinten, hoekbeschermers, dakluiken en antislip-oplossingen. Storax vertegenwoordigt hierbij marktleiders zoals Schlüter, Gradus en CS France en biedt daarnaast ook eigen private label-producten.

Om de kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid binnen de organisatie te waarborgen, is Storax VCA-, ISO 9001- en ISO 14001-gecertificeerd. Bij aankomende audits wordt ook de vestiging in België meegenomen.

Meer informatie over de nieuwe vestiging en het assortiment is te vinden op de website: www.storax.be.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details