Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Tachup denkt mee en ontzorgt
Tachup helpt met de selectie van de juiste beelden.

Tachup denkt mee en ontzorgt

Een verhaal vertellen met beeld, dat is wat Tachup doet. Hierbij zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos, van fotobehang tot wanddecoratie, in een grote diversiteit aan materialen en afwerkingen. Om tot het mooiste resultaat te komen begeleidt Tachup het proces van idee tot montage.

Bloemen in een toiletruimte.

Sinds 12 jaar realiseert Martin Groenewege met zijn bedrijf Tachup wanddecoraties voor B2B projecten. “Tachup producten zijn terug te vinden in restaurants en hotels, de bungalows en zwembaden van Landal en in de zorg.” Juist in de zorg is volgens Groenewege de keuze van het juiste beeld van belang. “Kleur en beeld doen wat met je hersenen, zij kunnen bijvoorbeeld helpen ontspannen. Dit is prettig voor zowel het personeel als de cliënten, die in een zorgomgeving íets minder op hete kolen hoeven zitten.”

Natuur brengt ontspanning.

Opfleuren met beeld

Tachup levert voor ziekenhuizen meestal (wand)decoratie voor een specifieke plek of ruimte. “De vraag is meestal om zo’n ruimte op te fleuren met beeld. Onze kracht is dat wij vervolgens het totale proces ontzorgen. We proberen de behoefte van de klant te achterhalen en denken hierin kritisch mee. Over het juiste beeld, de geschikte materialen en bouwkundige zaken. We werken vervolgens met andere professionals samen, zoals kunstenaars en fotografen, om tot het beste resultaat te komen.”

Het verleden terug laten komen in het heden.

Belang van de juiste keuze

Groenewege: “Vaak wil de opdrachtgever beeld uit de omgeving terug laten komen in het pand. Ik denk dan mee over welk beeld hiervoor geschikt is, of de kwaliteit voldoende is en welke verbeteringen eventueel nodig zijn. De basis van elk project is het invullen van behoeftes, in het geval van zorggebouwen gaat het bijvoorbeeld om de keuze voor de juiste kleur, die goed of rustgevend werkt. Ook akoestiek is echter een heel belangrijk thema.” Vanuit ervaring heeft Tachup hier veel kennis over vergaard.

Tachup werkt zoveel mogelijk met unieke beelden, die vervolgens door vakmonteurs aangebracht worden op de wand of andere oppervlakken. Als fotobehang, naadloos en tot wel 30 meter breed, of in allerlei vormen van wanddecoratie. Hierbij kan de opdrachtgever kiezen uit de materialen aluminium dibond, populieren hout, textiel, canvas, acrylaat of HPL panelen. Ook op het gebied van akoestische panelen biedt Tachup­ veel verschillende mogelijkheden.

Nostalgie.

Duurzame samenwerking

“Ontzorgen en service zijn erg belangrijk voor ons”, aldus Groenewege. “We denken mee over de mogelijkheden en leveren de hoogste haalbare projectkwaliteit. Ik geloof in inspirerende en duurzame samenwerkingen waaruit verbinding ontstaat met de klant en alle partners. Ook na een geslaagd project blijven wij betrokken.”    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details