Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Technologie & ICT, een platform over medische en gebouwgebonden technologie en ICT

Technologie & ICT, een platform over medische en gebouwgebonden technologie en ICT

Al ruim 30 jaar is Louwers Mediagroep een toonaangevende uitgever van vakinformatie in de Benelux. Wellicht kent u onze vaktijdschriften zoals BOUWEN AAN DE ZORG, INSTALLATIE & BOUW en STEDENBOUW.

De titels vormen gezamenlijk een van de grootste zakelijke communicatieplatformen in de Benelux, zowel in print als online. In samenwerking met bedrijfsleven, overheid en brancheorganisaties vormt dit unieke netwerk voor velen hét podium om duizenden professionals gericht te bereiken.

BOUWEN AAN DE ZORG is al ruim 20 jaar hét vaktijdschrift en online platform over alle aspecten van de bouw, inrichting, ontwikkeling en onderhoud in de gezondheidszorg. Voor veel zorgprofessionals vormt het al jaren een belangrijke bron van informatie en inspiratie.

Technologische ontwikkelingen en ICT zijn de komende decennia van doorslaggevend belang en veranderen de gezondheidszorg in hoog tempo, vandaar dat aan BOUWEN AAN DE ZORG vanaf nu een nieuw hoofdstuk wordt toegevoegd. TECHNOLOGIE & ICT brengt alle informatie over projecten, producten, actuele cases, verduurzamingsopgaves, trends en ontwikkelingen samen. Het biedt essentiële marktinformatie, kennis en inspiratie over de ontwikkelingen in de wereld van morgen. Zowel met het vaktijdschrift in print, het online platform en de social mediakanalen.

Voor meer informatie over dit nieuwe project kunt u contact opnemen met Patty Ros, +31 495 45 00 95 of mail naar p.ros@louwersmediagroep.nl.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details