Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
‘The sky is the limit, niet ons plafond’

‘The sky is the limit, niet ons plafond’

Voor Interalu is duurzaamheid een zeer belangrijk aspect en niet enkel vanuit het ecologische standpunt, aldus de leverancier van klimaatplafonds. “Uiteraard is dat een belangrijk deel van duurzaamheid: de productie verloopt CO2-vrij en het transport wordt tot het uiterste minimum beperkt, mede door just in time-delivery.”

“Onze producten zijn niet alleen gericht op de duurzaamheid van materialen, maar ook op het welzijn van de mensen die moeten werken en leven in de toepassing ervan.  Akoestiek, licht, temperatuur, alle parameters worden per ruimte bestudeerd en berekend – ongeacht of het gaat om een inkomhal of een gastenkamer. Niets wordt aan het toeval overgelaten.”

“De klimaatplafonds werken actief mee aan het regelen van de optimale temperatuur op een uiterst energiezuinige manier. Door de temperatuur te regelen met behulp van straling, gebeurt dit uiterst comfortabel en onopgemerkt. Geen luchtverplaatsingen met frisse wind, geen warmteverschillen afhankelijk van hoe dicht je bij de warmtebron zit.”

“De lucht in de gehele ruimte warmt op of koelt af op een gelijkmatige wijze. Uiteraard in combinatie met maatwerk dat de verbeelding van de architect naadloos volgt, maakt dit Interalu de perfecte partner voor elk project. The sky is the limit, niet ons plafond.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details