Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Thema's

‘The sky is the limit, niet ons plafond’

30 oktober 2019 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

Voor Interalu is duurzaamheid een zeer belangrijk aspect en niet enkel vanuit het ecologische standpunt, aldus de leverancier van klimaatplafonds. “Uiteraard is dat een belangrijk deel van duurzaamheid: de productie verloopt CO2-vrij en het transport wordt tot het uiterste minimum beperkt, mede door just in time-delivery.”

“Onze producten zijn niet alleen gericht op de duurzaamheid van materialen, maar ook op het welzijn van de mensen die moeten werken en leven in de toepassing ervan.  Akoestiek, licht, temperatuur, alle parameters worden per ruimte bestudeerd en berekend – ongeacht of het gaat om een inkomhal of een gastenkamer. Niets wordt aan het toeval overgelaten.”

“De klimaatplafonds werken actief mee aan het regelen van de optimale temperatuur op een uiterst energiezuinige manier. Door de temperatuur te regelen met behulp van straling, gebeurt dit uiterst comfortabel en onopgemerkt. Geen luchtverplaatsingen met frisse wind, geen warmteverschillen afhankelijk van hoe dicht je bij de warmtebron zit.”

“De lucht in de gehele ruimte warmt op of koelt af op een gelijkmatige wijze. Uiteraard in combinatie met maatwerk dat de verbeelding van de architect naadloos volgt, maakt dit Interalu de perfecte partner voor elk project. The sky is the limit, niet ons plafond.”  

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Patty Ros

Projectmanager

Uitvoerige beleids- en projectredactie binnen de bouw en inrichting en alle andere denkbare aspecten komen iedere twee maanden aan de orde. Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details