Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Thema Brandveiligheid | Voorkomen is beter dan genezen!

Thema Brandveiligheid | Voorkomen is beter dan genezen!

Rookontwikkeling is bij brand vaak een grotere bedreiging voor mensen dan vuur. Bij REINÆRDT wordt al vele jaren volgens EN 1634-3 getest, een norm die veel zwaardere eisen stelt. Wij bezitten naast onze Nederlandse productielocatie in Haaksbergen een innovatieve vestiging in Noord-Duitsland, waar zelfs glazen wanden volgens strenge brandveiligheidseisen worden ontwikkeld. De doorontwikkeling van rook- en brandwerende deuren staat bij ons niet stil.

Vaak gaat het bij projecten niet alleen om brandveiligheid en duurzaamheid, maar ook om geluidwering, esthetica en toegankelijkheid. Een goed voorbeeld hiervan zijn onze schuifdeuren. Bij onze schuifdeursystemen hebben wij niet alleen gedacht aan het vergroten van het gebruikersgemak, maar ook aan het uiterlijk en de gevraagde functionaliteit. Wij denken graag mee met de klant. Voor welk doel wordt de deur gebruikt? Aan welke eisen moet de deur of het element voldoen?
Zo ontwikkelen wij onder andere schuifdeursystemen met dertig en zestig minuten brandwerendheid. En in de schuifdeursystemen met dertig minuten brandwerendheid zijn nu ook gecertificeerde oplossingen te leveren met glasopeningen. Dit zijn slechts enkele voorbeelden binnen al onze schuifdeurmogelijkheden.
Wij leveren het complete programma, uiteraard voorzien van de bijbehorende certificaten, volgens de laatste Europese normen. Met de voortdurende ontwikkeling van ons programma, onze vakkundige en deskundige advisering én onze service, zijn wij de complete aanbieder van oplossingen voor deuren en kozijnen.
Wij willen aansluiten op de oplossingen waar onze klanten om vragen, ook in de ZORG!

Voor meer informatie: www.reinaerdt.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details