00:42
13-11-2015

Thema noodstroomvoorziening | Kemper en Van Twist betrouwbare leverancier van noodstroominstallaties

Koninklijke Kemper en Van Twist is de partner voor het leveren en onderhouden van uw noodstroominstallaties. Wij doen dit al meer dan zeventig jaar naar volle tevredenheid van onze klanten in onder andere de zorgsector. Wij zijn verantwoordelijk voor het ontwerpen en installeren van compleet nieuwe noodstroominstallaties in ziekenhuizen en zorginstellingen, maar ook in datacentra en bijvoorbeeld overheidsgebouwen. Tevens onderhouden, repareren en modificeren wij tal van noodstroominstallaties door heel Nederland.

De eisen die aan de zorg worden gesteld veranderen continu, zo ook de eisen die u aan uw noodstroominstallatie stelt. Wij kunnen u helpen met het actualiseren van uw installatie zodat deze voldoet aan uw veranderende eisen en aan de laatste wet- en regelgeving. Wij bieden diverse innovatieve oplossingen op het gebied van brandstoffiltratie, merkonafhankelijk onderhoud en het vernieuwen van de bijbehorende elektrotechnische installaties.
Een voorbeeld van veranderende wet- en regelgeving is die rondom de opslag van dieselbrandstof. Tegenwoordig moeten brandstoftanks voldoen aan nieuwe veiligheidsvoorschriften en milieuwetgeving. De tankinstallatie moet door een (KIWA) erkend installatiebedrijf zijn geïnstalleerd en voorzien zijn van de juiste certificaten. Ook moet deze periodiek worden gecontroleerd. Omdat wij gecertificeerd zijn kunnen wij hierin voorzien, eventueel in combinatie met preventief onderhoud aan uw noodstroom-aggregaat.

Kijk voor meer informatie op: www.kvt.nl

Tekst: Kemper en van Twist
Foto: Huib Kooyker

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom bouw in de zorg.

Lees ons « Privacy statement » voor nadere informatie.

Bouwen aan de Zorg partners