Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Thema's

Thema noodstroomvoorziening | Kemper en Van Twist betrouwbare leverancier van noodstroominstallaties

Foto-Defensiebunker-2

12 november 2015 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Koninklijke Kemper en Van Twist is de partner voor het leveren en onderhouden van uw noodstroominstallaties. Wij doen dit al meer dan zeventig jaar naar volle tevredenheid van onze klanten in onder andere de zorgsector. Wij zijn verantwoordelijk voor het ontwerpen en installeren van compleet nieuwe noodstroominstallaties in ziekenhuizen en zorginstellingen, maar ook in datacentra en bijvoorbeeld overheidsgebouwen. Tevens onderhouden, repareren en modificeren wij tal van noodstroominstallaties door heel Nederland.

De eisen die aan de zorg worden gesteld veranderen continu, zo ook de eisen die u aan uw noodstroominstallatie stelt. Wij kunnen u helpen met het actualiseren van uw installatie zodat deze voldoet aan uw veranderende eisen en aan de laatste wet- en regelgeving. Wij bieden diverse innovatieve oplossingen op het gebied van brandstoffiltratie, merkonafhankelijk onderhoud en het vernieuwen van de bijbehorende elektrotechnische installaties.
Een voorbeeld van veranderende wet- en regelgeving is die rondom de opslag van dieselbrandstof. Tegenwoordig moeten brandstoftanks voldoen aan nieuwe veiligheidsvoorschriften en milieuwetgeving. De tankinstallatie moet door een (KIWA) erkend installatiebedrijf zijn geïnstalleerd en voorzien zijn van de juiste certificaten. Ook moet deze periodiek worden gecontroleerd. Omdat wij gecertificeerd zijn kunnen wij hierin voorzien, eventueel in combinatie met preventief onderhoud aan uw noodstroom-aggregaat.

Kijk voor meer informatie op: www.kvt.nl

Tekst: Kemper en van Twist
Foto: Huib Kooyker

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Patty Ros

Projectmanager

Uitvoerige beleids- en projectredactie binnen de bouw en inrichting en alle andere denkbare aspecten komen iedere twee maanden aan de orde. Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details