Thema Sanitair
01:21
09-09-2018

Thema Sanitair

Zorgen voor de handen, is zorgen voor de gezondheid

Waarom zien zoveel zorgverleners ‘naleving’ als iets negatiefs? Even een moment voor jezelf nemen om te zorgen voor je handen, zou geen stressvolle taak moeten zijn. Het zou een plezier moeten zijn, zelfs als dit verplicht is. Meerdere keren per dag je handen wassen, dertig seconden per keer, hoort bij het werk. Het geeft je ook de mogelijkheid om even bij te komen en je handen, die voor zoveel anderen zorgen, te verzorgen.

Door het voor zorgverleners makkelijker te maken, kan de handhygiëne verbeterd worden en kan het aantal zorginfecties aanzienlijk worden verminderd. Tork heeft alles wat nodig is om infecties tegen te gaan en biedt een uitgebreid assortiment van (extra) milde, huidvriendelijke handverzorgingsproducten om uw handen te wassen, te drogen, te desinfecteren en te hydrateren. Met aantrekkelijke, kwalitatieve dispensers binnen handbereik weet Tork dat mensen meer aandacht besteden aan hygiëne. 

Tork-dispensers hebben een modern ontwerp, zijn eenvoudig schoon te maken en zijn voorzien van een slot voor extra beveiliging en hygiëne. Daarnaast zijn de dispensers zuinig in gebruik en eenvoudig te bedienen. De dispensers vormen een essentieel onderdeel van elke handhygiëneoplossing en bewijzen dat een goed en schoon ontwerp ook goed en schoon gedrag stimuleert.

Handhygiëne voor elke ruimte
Openbare plekken van ziekenhuizen, behandelkamers, patiëntenkamers, pre-operatieruimtes, verzorgingshuizen, aanleunwoningen en slaapzalen: Tork maakt de naleving van handhygiëne eenvoudiger met producten die ontworpen zijn voor elke ruimte, elke stap en elke situatie.   


Passion for Care … voor een betere kwaliteit van leven

Normbau ontwikkelt en produceert op maat gesneden oplossingen voor een gemakkelijk toegankelijke leefomgeving. De passie waarmee het bedrijf zich van zijn taak kwijt om de leefomgeving van mensen te verbeteren, uitgedrukt in ‘Passion for Care’, wordt voortaan op alle communicatieve uitingen toegepast.

Participatie en integratie vereenvoudigen
Een belangrijke doelstelling voor de activiteiten van Normbau is om de participatie en de integratie van mensen met een beperking te vereenvoudigen. 

Overtuigende functionaliteit en esthetiek
De producten van het bedrijf bewijzen zich zowel functioneel als esthetisch; voor huishoudens, ziekenhuizen en verpleeghuizen, seniorencomplexen, etc.

Nauwkeurigheid en doorzettingsvermogen
De pijlers voor het succes van Normbau zijn traditionele eigenschappen als nauwkeurigheid en doorzettingsvermogen. Bovendien ziet het bedrijf deze eigenschappen als de basis en garantie die klanten op lange termijn kwaliteit en blijvend voordeel garanderen.

Passie voor klant en medewerker
Normbau staat voor de Kwaliteitsmanagementsysteem volgens DIN en ISO 9001, de vrijwillige TÜV-certificeringen en de strengste kwaliteitscontroles. 

Thema Sanitair

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom bouw in de zorg.

Lees ons « Privacy statement » voor nadere informatie.

Bouwen aan de Zorg partners

DelabieMortuarium