Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Thema Toegangstechniek | Open uw huisdeur  met smartphone  of afstandsbediening

Thema Toegangstechniek | Open uw huisdeur met smartphone of afstandsbediening

Stelt u zich eens voor; uw smartphone als virtuele sleutel van uw voordeur. Voortaan geen sleutels meer én u bepaalt zelf wie wanneer naar binnen mag, ook wanneer u niet thuis bent. Het kan met Nemef ENTR!

Met de digitale ontwikkelingen verandert onze sociale wereld. Nemef ENTR speelt in op deze ontwikkelingen en is breed toepasbaar. Of het nu gaat om luxe en wooncomfort, flexibele toegang voor zorgverleners aan huis of het op afstand beheren van uw recreatiewoning; Nemef ENTR is de persoonlijke portier, zorgverlener én gastheer ineen. In drie minuten kan men de eigen voordeur upgraden naar een slimme deur en is men klaar voor de toekomst. Ervaar het gemak van sleutelloze toegang en maak van uw smartphone de virtuele (huis)sleutel.

Gemakkelijk te bedienen en installeren
ENTR is de revolutionaire vergrendelingsoplossing van Nemef waarbij u helemaal geen sleutel meer nodig heeft. U opent de voordeur gewoon met een afstandsbediening of, nog slimmer, met uw eigen smartphone. Nemef ENTR is niet zichtbaar aan de buitenzijde van de deur. De motorcilinder bevindt zich aan de binnenzijde (het veilige gedeelte). Aan de buitenzijde zit de vertrouwde mechanische SKG***-veiligheidscilinder, die ook nog met een sleutel te openen is. De cilinder past op vrijwel elke deur die voorzien is van een cilinderbediend slot, zonder ingrijpende bouwkundige aanpassingen. Plug & play. Het installeren van de cilinder kost slechts enkele minuten.

Net zo veilig als internetbankieren
Nemef ENTR kan op verschillende manieren bediend worden, zoals met een afstandsbediening, pincode, vingerscan of een smartphone. Via Bluetooth 4.0 kan men de deur met een smartphone aansturen. Natuurlijk is er ook goed nagedacht over de veiligheid. Alle communicatie tussen cilinder en smartphone wordt in zeer hoge mate beveiligd door middel van een 128-bits AES-versleuteling. Dit veiligheidsniveau is te vergelijken met dat van internetbankieren.

Extra veilig door zelfvergrendeling
Met Nemef ENTR opent u de deur door middel van een afstandsbediening, een pincode, een vingerscan of een smartphone. Bij het vergrendelen van de deur, kunt u ervoor kiezen om de deur te sluiten met een afstandsbediening of smartphone, maar in principe is het slot zelfvergrendelend. Dit wil zeggen dat als u de deur achter u dichttrekt, automatisch de nachtschoot (bij een enkelpuntslot) of de nachtschoten (bij een meerpuntssluiting) worden uitgedraaid door de motorcilinder. De deur zit nu dus echt op slot en u hoeft de deur niet meer met de sleutel op slot te draaien. Geen zorgen meer of de deur goed is afgesloten!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details