Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Toonaangevend specialist in medische bedden en brancards maakt overstap naar Beneluxmarkt

Toonaangevend specialist in medische bedden en brancards maakt overstap naar Beneluxmarkt

Howard Wright, een toonaangevend specialist in het ontwerpen, vervaardigen en distribueren van medische bedden en brancards, maakt de overstap naar de Beneluxmarkt. RevaMed, importeur van hoogwaardige hulpmiddelen, heeft in het begin van het nieuwe jaar de overeenkomst gesloten met Howard Wright en wordt hiermee vanaf 1 februari jl. de exclusieve leverancier voor de Benelux.

De zorg vergemakkelijken

Howard Wright is marktleider in Australië en ontwerpt, vervaardigt en produceert al bijna 60 jaar medisch meubilair voor ziekenhuizen met als doel om de zorg voor een ander eenvoudiger te maken. De brancards van Howard Wright garanderen gebruikersgemak, ergonomie en een optimale veiligheid, zelfs in de meest veeleisende zorgomgeving zoals de spoedeisende hulp. De brancards voldoen aan alle veiligheidseisen welke gelden voor ziekenhuisbedden, om zo verzekerd te zijn van de veiligheid voor zowel patiënt als zorgverlener.

Perfect tot in elk detail

De brancards zijn volledig elektrisch verstelbaar met een accu back-up. Howard Wright biedt hiermee de meest veilige brancards om patiënten te mobiliseren en spoedeisende hulp te bieden en draagt hiermee tevens bij aan een minimale fysieke werkbelasting voor de zorgverlener. Dankzij de ultra lage instap kan iedere patiënt bovendien op een veilige en comfortabele manier in en uit bed stappen. Het risico op valincidenten wordt hiermee beduidend verminderd. Door het unieke ontwerp van de horizontale veiligheidshekken wordt tevens het inklemmingsgevaar bij de patiënt geminimaliseerd.

Vol vertrouwen

Joep Gerritse, Salesmanager Cure bij RevaMed laat met zijn gedegen ervaring in de ziekenhuisbranche met vol vertrouwen de Beneluxmarkt kennis maken met deze kwalitatief hoogwaardige productlijn.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details