Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
TOTAAL OK CONGRES 2020

TOTAAL OK CONGRES 2020

Op donderdag 26 maart 2020 zal het derde, nu tweejaarlijkse, ‘Totaal OK congres en beurs’ worden georganiseerd. Wederom in Supernova Jaarbeurs Utrecht.

Het uitdagende programma en de uitgebreide bedrijven beurs beloven een informatieve en boeiende netwerkdag die u, als bedrijf of bezoeker, zeker niet wilt missen!

De dag zal wederom onder deskundig voorzitterschap staan van Prof.ir. P.G. (Peter) Luscuere, Inspired Ambitions / Building Physics TU Delft.

Na twee congressen waarbij de nadruk meer technisch lag op het ontwerpen, bouwen en inrichten van OK’s, al of niet met gebruikmaking van Virtual Reality, richt het komende congres zich vooral op de praktijk binnen de OK, onder de congrestitel: ‘Keuzes en praktijkervaringen’.

Nationale en internationale richtlijnen, het thermisch comfort voor personeel, de groene OK, ontwerp en realisatie, ICT en robotica zullen vanuit interessante invalshoeken volop de aandacht krijgen. Welke keuzes zijn binnen de projecten gemaakt, met welke partijen en is het geworden wat de werkvloer er van verwachtte. En bovenal de vraag: wordt de patiëntenzorg er beter van?

SONY DSC

 

Bijzonder vermeldenswaardig is de aanwezigheid van Maarten Steinbuch als slotspreker. Een zeer deskundige hoogleraar van de TUe en gedreven ‘communicator’ die nauw betrokken is bij o.a. de ontwikkeling van medische robotica. Zijn visie op de toekomst van de OK en de chirurgie zullen zeker aanleiding geven tot napraten en nadenken.

De doelgroepen van ‘Totaal OK’ blijven dezelfde: zorgprofessionals en alle partijen die betrokken zijn bij planvorming, ontwerp, uitvoering, inrichting en gebruik van (hybride) operatiekamers.

Zoals:

  • Bestuurders van ziekenhuizen en klinieken
  • Leidinggevenden en medewerkers OK, Facilitair/Techniek/Bouwbureau en Inkoop
  • Hygiënisten en belangstellende medici
  • Architecten en organisatieadviesbureaus
  • Technisch en bouwkundig adviesbureaus
  • Relevante bedrijven/leveranciers
  • Beroepsorganisaties en –verenigingen
  • Vak media

 

Inschrijven voor het congres is mogelijk op de informatieve website: www.totaalok.nl Hier treft u ook het definitieve programma.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details