01:17
13-11-2017

‘Uw meubels zijn onze zorg’ degelijk, comfortabel en onderhoudsvriendelijk

Voor de inrichting van uw publieke ruimte, vergaderzaal, eetzaal, eethoek of cafetaria, maar ook voor de inrichting van een aangenaam terras voor uw residenten en bezoekers bent u bij Gunaco Furniture aan het juiste adres.

Günther De Moor en zijn vrouw Nancy staan sinds jaar en dag aan het hoofd van de firma, wiens naam een samenvoeging van hun beide voornamen betreft. “Onze firma is gespecialiseerd in horecameubelen”, vertelt Günther De Moor. “Met een 3.000 m² stock in drie magazijnen en een aantrekkelijke showroom zijn wij uitgegroeid tot een serieuze speler in de markt van horecameubilair. Klanten vinden bij ons een ruim assortiment producten, waarmee we iedere interieurvraag kunnen beantwoorden. Altijd voor democratische prijzen, waarvoor we een beroep doen op leveranciers uit verschillende landen.” Om met lage prijzen op de markt te komen, zijn er niet veel mogelijkheden, vertelt hij. “Of je knabbelt aan de kwaliteit of je zorgt dat er bespaard wordt op de kosten. Bij Gunaco Furniture hebben we voor dat laatste gekozen en kiezen we steeds weer om de beste kwaliteit te bieden. Voor horeca, recreatie en bedrijfsleven. Maar sinds enkele jaren ook voor de zorgsector, waarvoor we reeds verschillende projecten hebben gerealiseerd.”

“Wij beschikken over een uitgebreid assortiment stoelen en tafels die niet alleen degelijk, maar ook zeer comfortabel en onderhoudsvriendelijk zijn”, vertelt De Moor. “Al onze stoelen en zetels kunnen naar wens worden bekleed met een aangepaste zorgstof (in lederlook, stof of leder), zodat deze geschikt zijn voor gebruik in alle omstandigheden.” Voor het terras en de cafetaria zijn er verschillende opties, vertelt hij. “Klanten kunnen onder andere kiezen uit tafels met een centraal onderstel of met vier poten, waarbij verschillende afmetingen en afwerkingen mogelijk zijn. Zo kunnen de residenten of bewoners even ontsnappen aan de kamer van het woon- of zorgcentrum en genieten van een deugddoende verfrissing in de cafetaria of op het terras.”

Wenst u graag de mogelijkheden te bespreken ter plaatse of in de showroom van Gunaco Furniture, dan bent u van harte welkom!

Referenties
Recent heeft Gunaco Furniture meubilair mogen leveren

voor onder andere de volgende zorginstellingen:

  • Residentie Milenhof, Mechelen
  • Zorgcentrum Maria ter Engelen, Klerken
  • Woonzorgcentrum Hestia, Wemmel
  • Woonzorgcentrum Wijgmaalbroek, Wijgmaal
  • Woonzorgcampus Sint Lenaartshof, Sint Lenaarts
  • Woonzorgcampus Op Haanven, Veerle
  • Woonzorgcentrum Damiaan, Tremelo
  • Huizeken van Nazareth, Antwerpen
  • Woonzorgcentrum Het Gouden Anker, Antwerpen
  • Woonzorgcentrum Les Jardins du Bultia, Gerpinnes

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom bouw in de zorg.

Lees ons « Privacy statement » voor nadere informatie.

Bouwen aan de Zorg partners

paperrail_zorg_bw