Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Uw specialist voor de gezondheidssector

Uw specialist voor de gezondheidssector

Nora® rubber vloerbedekkingen voor veeleisende inrichtingsoplossingen. Om operatiekamers uit te rusten, is veel ervaring en knowhow vereist. Als specialist voor degelijke, kwetsbare toepassingsgebieden, beschikt nora over begrensd elektrisch geleidende rubber vloerbedekkingen in verschillende kwaliteiten en dessins.

Naast de standaardvloerbedekkingen biedt de nora®-collectie voor speciale toepassingen een breed assortiment van rubber vloerbedekkingen met onbeperkte combinatiemogelijkheden.

Voor operatiekamers adviseren wij de volgende vloerbedekkingen: noraplan® signa ed, noraplan® sentica ed, noraplan® stone ed en norament® 928 grano ed. Begrensd elektrisch geleidende en antistatische rubber vloerbedekkingen van nora® beschermen de gevoeligste elektronische apparatuur tegen storingen, respectievelijk onherstelbare beschadigingen door elektrostatische ontladingen. Ze bieden eveneens bescherming bij ontvlambare gas- en luchtmengsels. Met een minimale isolatieweerstand worden bovendien de opererende arts en patiënt beschermd.

Ruimteoverschrijdende inrichtingsoplossingen
Uniek aan het nora®-systeem is dat u de verschillende vloerbedekkingskwaliteiten in dezelfde kleuren en dessins kan laten doorlopen in verschillende ruimtes met de meest uiteenlopende functionele eigenschappen. Hierbij wordt het totaalbeeld van een uniform design behouden.
www.nora.com

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details