Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Vakbeurs Soins & Santé

Vakbeurs Soins & Santé

De professionele afspraak voor de gezondheidszorgsector

Soins & Santé, een toonaangevende evenement in België, is de ontmoetingsplaats bij uitstek voor alle professionals uit de (para)medische sector en de hulpverlening. Mis de vierde editie niet van deze B2B-afspraak op 7 en 8 februari 2019 in Namur Expo.

170 Professionals 
Gedurende twee dagen ontdekt u de innovaties en de oplossingen van de belangrijkste leveranciers van materiaal en diensten voor de gezondheidszorg (paramedische, hygiëne en zorg-, onderhouds-, voedings- en catering-, inrichtings-, beheer en administratie-uitrusting). 170 exposanten staan klaar om u te ontmoeten.

Soins & Santé

Specifieke inhoud voor iedereen
De dertig lezingen die georganiseerd worden door de publieke autoriteiten, AXXON en de spelers op de markt vervolledigen het aanbod van producten en diensten. De aangehaalde thema’s werden overigens speciaal gekozen om te kunnen voldoen aan de verwachtingen van de verschillende sectoren en professionals. De meeste seminaries die door het AVIQ georganiseerd worden, zijn erkend door de overheid en zijn geaccrediteerd, wat de kwaliteit van het programma nogmaals bevestigt.

Ontmoeten, netwerken
Ziekenhuizen, rust- en verzorgingstehuizen, thuisverpleging, instellingen voor personen met een handicap, Soins & Santé vormt ook de gelegenheid om bijna vierduizend professionals te ontmoeten die zich bezighouden met dezelfde bezorgdheden als u, en te netwerken met de belangrijkste verenigingen van de sector.

Soins & Santé

Soins & Santé

Praktische info
Wanneer: 7 & 8 februari 2018, van 9u t/m 17u30u
Waar: Namur Expo – Avenue Sergent Vrithoff, 2 5000 Namen
Ticket: toegang enkel voor professionals
Meer info: www.soins-sante.be 

Beeld | B. vanden Eynde / whitevision

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details