Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Van Dorp Rotterdam verhuisd naar Fascinato Boulevard in Capelle aan den IJssel

Van Dorp Rotterdam verhuisd naar Fascinato Boulevard in Capelle aan den IJssel

Naast Van Dorp Rotterdam zullen Van Dorp projecten, Van Dorp Energie Management en de afdeling Juridische Zaken van het landelijk opererende Van Dorp zich in dit nieuwe pand vestigen. De vestiging huisvest vanaf 1 februari ruim 150 medewerkers en biedt Van Dorp Rotterdam de mogelijkheid door te groeien naar 250 medewerkers. 

De groei-ambitie en visie van Van Dorp sluiten naadloos aan op de kansen en mogelijkheden die er binnen het verzorgingsgebied West-Nederland liggen. Vanuit deze nieuwe locatie verwacht Van Dorp haar klanten nog beter van dienst te zijn. 

Van Dorp projecten 

Van Dorp nam in 2017 het alom bekende Van Galen Klimaattechniek over. De Technisch Beheer activiteiten van zowel Van Dorp als Van Galen werden begin 2020 al samengevoegd. Sinds kort is ook Van Galen Projectenbedrijf definitief omgedoopt en voert nu de naam Van Dorp projecten. 

Van Dorp City Solutions (CISO) 

Naast de vestiging in Brainpark III, heeft Van Dorp ook een kleine vestiging in het centrum van Rotterdam. Deze vestiging is een paar jaar geleden gestart met een uniek proefconcept. Een concept dat één doel voor ogen had: als bedrijf een significante bijdrage leveren aan het milieu en zero-emissie realiseren voor vervoer in het centrum van grote steden. Alle monteurs rijden onder andere op speciale, moderne elektrische voertuigen naar de klant. 

Dit unieke concept is uitvoerig getest en eind 2020 gelanceerd onder de naam Van Dorp City Solutions, kortweg Van Dorp CISO. De gemeente Rotterdam omarmt deze initiatieven van harte en wil niets liever dan de uitstoot van uitlaatgassen tot nul reduceren. Logisch dat Van Dorp juist dit concept in Rotterdam heeft gelanceerd.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details