Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Van Zoelen Projectinrichting is specialist in Healthcare inrichting

Van Zoelen Projectinrichting is specialist in Healthcare inrichting

Sit healthy, stay healthy!

I care, you care, we all care about health care. Vooral in tijden van pandemieën! Sinds infectierisico’s, besmettingsstatistieken en incidentiecijfers de kranten hebben gevuld, zijn we voorzichtiger geworden. Overal waar mensen samenkomen, komen hygiënemaatregelen aan bod. Het belangrijkste doel van deze maatregelen: onze gezondheid. En het beveiligen ervan is wat er echt toe doet, nietwaar?

Met onze zorgstoel hebben wij een middel gevonden om mee te werken aan de gezondheid van u, uw medewerkers en uw patiënten.

Onze nieuwe, hygiënische LIM. De healthcare stoel. De LIM garandeert u niet alleen het gebruikelijke Klöber-comfort, maar is ook gemakkelijk te reinigen en te desinfecteren. Hoe het werkt? Heel eenvoudig: zowel de armleuningen als de zitting en rugleuning kunnen worden schoongeveegd en de verwisselbare, gebreide polyester-hoezen, z.g. “Changeables” kunnen op 60 graden worden gewassen. Op die manier maken microben geen schijn van kans!

Hygiëne is niet hetzelfde als gezondheid. Onze LIM heeft een slim ergonomisch concept met een hendel-loze technologie en een automatische beweging met een uniek comfort. Met slechts een paar intuïtieve bewegingen zijn zithoogte, zitvlak, armleuninghoogte en de lendensteun naar wens in te stellen. LIM voldoet daarmee aan de belangrijkste eisen voor gezond zitten.

LIM. Less Is More

Het desinfecteren van oppervlakken is zeker sinds de coronapandemie een relevant onderwerp geworden in het dagelijks leven. Vooral objecten die door meerdere mensen worden aangeraakt of zich in een gevoelige omgeving bevinden, moeten regelmatig worden schoongemaakt. Bij gladde oppervlakken is dat geen probleem, maar hoe zit het met stoffen? De fabrikant van bureaustoelen Klöber, die modellen ontwikkelt met gemakkelijk te desinfecteren oppervlakken en vervangbare stoffen bekledingen, stelde zich uiteraard deze vraag. “De vermindering van microben op de zitting en rugleuning was onze topprioriteit bij de productontwikkeling”, zegt Möller, CEO van Klöber Hij verwijst daarbij de slimme technologie en de huiselijke uitstraling van het nieuwe product.

WE CARE! WHAT ABOUT YOU?

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details