Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland
Nieuws

Verschildruksensoren voor HVAC-toepassingen

EE610_300dpi_RGB

Tekst | CaTeC

Beeld | CaTeC

24 maart 2022 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

E+E heeft recent haar indrukwekkende HVAC productlijnen uitgebreid met verschildrukopnemers.

De nieuwe EE600 serie is ontwikkeld voor het nauwkeurig en bovenal stabiel meten van verschildrukapplicaties in HVAC en gebouwenautomatisering. De opnemers zijn ontwikkeld als een zogenaamde Multi Range device en voorlopig beschikbaar in de bereiken tot 1.000 Pa en tot 10.000 Pa. Ze kunnen worden toegepast in zowel lucht als in niet-agressieve gassen. De piezo-resitive druksensor voorziet in een uitmuntende lange termijn stabiliteit.

De opnemers zijn voorzien van de standaard analoge uitgangen. Een digitale Modbus-uitgang is binnenkort te verwachten. De flexibele IP65-behuizing is gelijk aan de andere HVAC-opnemers van E+E. Dankzij het ontwerp worden installatiekosten geminimaliseerd.

De drukbereiken zijn met behulp van dip switches in te stellen; zero- en spancorrecties zijn uit te voeren met behulp van drukknoppen op het PCB.    

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Patty Ros

Projectmanager

Uitvoerige beleids- en projectredactie binnen de bouw en inrichting en alle andere denkbare aspecten komen iedere twee maanden aan de orde. Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details